Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
Muddler - se det store udvalg af mortere til drinks
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

Muddler

Muddler till bar

Att ha en bar, där du kan göra alla de drycker som du vill kräver bland annat har en Muddler , som du inte kan leva utan i en riktig bar.
< adress> ingen Muddler, ingen mojito
har visat någon verklig bartendern som arbetat mer än ett par timmar bakom en bar, inte på en gång eller annat har ombetts att göra en mojito, som alltid kräver att du har en Muddler. Särskilt under det senaste decenniet, stormade denna dryck framåt och har aldrig varit så populärt som det har varit under de senaste åren och det fortfarande är. För att göra en mojito kräver olika utrustning och innan du börjar göra en mojito, är det viktigt att se till att du har alla nödvändiga ingredienser och redskap. Av ingredienserna man måste ha ljus rom, danska vatten, rörsocker, lime, mynta och is. Det finns inte en enda av dessa ingredienser, som du kan göra utan, så du måste se till att du har varje ingrediens innan du säger ja för att göra en mojito. Dessutom måste man ha olika verktyg och här är några exempel en lämplig cocktailglas , en grov i rätt storlek och sugrör måste naturligtvis också. Och när allt är på plats kan du gå. Men förmodligen en av de viktigaste verktyg du måste ha när du behöver göra mojitos kallas Muddler. En Muddler är ett verktyg som liknar en mortel, som ni kallar det när de är större och när man använder den som en del av din kök . En Muddler har funktionen att du kan få alla vätskor och den bästa och mest utsökta smak av både kalk och myntablad. Hälla endast kalk och myntablad i burken, sedan reglarna väl med sockerrör. Och sedan ta sin Muddler och börja squash samman ingredienserna. På detta sätt, allt den goda smaken på en gång, och sedan när du är klar annars kan du hälla ljuset rom, då danska vatten i glaset. Och slutligen är det viktigt att röra upp det med en hård och att du sätter ett strå i glaset.  
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
per sida

Muddler tillgänglig i trä, plast och metall

Om du behöver köpa dig en Muddler är bara att bedöma Muddler kommer att vara mest dig. Det kan vara så att du har estetiska preferenser eller du kanske har ett behov av en mycket specifik Muddler eftersom det finns en drink du gör, som alltid kräver en något annorlunda Muddler. Oavsett anledning, då du kommer utan tvekan att hitta exakt den Muddler du behöver här. Den klassiska Muddler måste sägas vara den som är gjord av trä. På Barlife kan du bland annat hitta en Muddler i trä, som även gjort av trä. Detta instrument mäter 20 cm och är därmed en idealisk storlek för ändamålet. Förutom att du hittar också en modernare Muddler, som är gjord av rostfritt stål. Denna Muddler har en axel, som är gjord av rostfritt stål, medan den nedre delen är gjord av plast, och det finns en del plastdetaljer, som också fungerar som ett slags handtag du kan hålla på. Du kan också hitta en Muddler i rostfritt stål, som har ingen plast som används uteslutande av stål. En sådan Muddler är mycket tålig och kan användas i många år i din bar. Du kan också hitta en plastikmuddler som är ganska enkel. Du kan hitta en Muddler, vilket helt enkelt är tillverkad i ett stycke och har en cylindrisk form. Den mäter 25 cm och är lätt att tvätta och hålla ren eftersom den inte har några detaljer har, vilket kan innebära flera ingredienser från dina drycker.

som muddler är tillgänglig tillsammans med en hård

Om du vill slå två flugor i en smäll, kan du välja att köpa en Muddler, som är en del av en hård. På Barlife har vi för ett brett spektrum av barskeer och slutet av många av dessa barskeer hittar en Muddler. På så sätt sparar du pengar när du kan köpa en enhet i stället för två. Dessutom kan du också se till att du inte kasta bort en sak bort, eftersom du bara har kontroll över ett verktyg i stället för två. På så sätt kan du helt enkelt stänga av sked om när du ska använda den som Muddler och vice versa. Du kan hitta många olika former och färger när det gäller en kombination av båda Muddler och hårda.