Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
Isske og istang til hygiejnisk håndtering af isterninger →
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

Issked/Istång

skedar och tänger för isbitar

För en riktig fest, har du bakom baren både användning Ice Scoops och Ice Tång för att kunna tjäna goda drinkar till dina gäster, vilket naturligtvis kräver is.

Med isske och istång i din bar du är på god väg att få något bra barværktøj , som du kanske känner. När man förbereder drinkar och cocktails i en bar, är det sällsynt att en sådan cocktail inte har is. För de allra flesta av drinkar och cocktails, är det faktum att du tar i. Ibland finns det en hel del is och ibland finns det inte så mycket is. Oavsett hur mycket är att vara i, är det nödvändigt att ha rätt utrustning för att hantera is.

Läs mer & Darr; < / span>

Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
per sida

Enkel hantering av de isbitar

Om du måste tjäna stora mängder is, du förmodligen också har en stor frys där isbitar görs och var de befinner sig, efter att de har gjorts. För att få dessa is transporteras från frysen till glasögon och kannor måste ha en isske som du kan använda för ändamålet. På Barlife webbplats hittar du en mängd skedar i olika material och för olika ändamål. Du kan också hitta olika skedar som är gjorda av plast.

Alla dessa Ice Cream Scoops har det gemensamt att de är tillverkade av transparent plast. Skeden form varierar, men något som återkommer är att handtaget är korrugerad för att inte förlora skeden när du använder den. För alla vet att det måste gå fort när du är bakom baren. Så för att få ett bra grepp om är oerhört viktigt.

För att kunna använda en Ice Cream Scoops bakom baren innebär att du kan tjäna många isbitar på & eacute; n tid. För istället för att bara tjänar några isbitar till gästerna, som bland annat kan göra med en is Tång, då kan man med en sked med en massa isbitar. Detta innebär att du kan göra många drinkar på en gång utan att behöva hälla is på sked flera gånger. Du kan helt enkelt bara be alla cocktailglas framåt som du måste göra drycker i så man kan med sin sked ta en ordentlig omgång is i frysen. Därefter bör det vara tillräckligt för alla glas har lagts fram, kan fyllas på det sätt de borde. Detta sparar några sekunder när man står och måste göra många drycker, som annars kan vara något som tar tid.  

Tang eller hända?

Om du står inför och måste göra cocktails, men inte ha så många drycker som du behöver för att göra det är en isske kanske lite branta som den är avsedd att man kan tjäna en stor mängd is. I så fall är du behöver nog i stället för en istång. För en Ice Tång, med tack i slutet, du bara ta en isbit i taget, så naturligtvis det kommer att ta för lång tid att använda en tång, om du bara har att tjäna en eller kanske två drinkar.

För detta ändamål är det utan tvekan den känsliga och eleganta istång du måste få tag på. Om du lägger ett glas redo för en drink är en hög sannolikhet att du måste vara i. Även om alla drycker är olika och skiljer sig mycket från varandra som är några av de många drycker har gemensamt är att det kräver att du häller is som smakar riktigt som de borde.

På Barlife kan köpa en stav som används för att ta isen så att du inte behöver använda fingrarna, vilket inte är så hygieniskt och vilket också gör isen ofta har smält innan när glaset. Du kan också använda en riktigt råkar ta isen i en drink, men ofta isbit is runt sked, och i många fall är det inte kommer att nå glaset, eftersom du kan förlora det innan den når glaset. Det är just därför vi har tagit fram en stav som är exakt ett verktyg som är utformat för att ta isen i glaset

En stav för ishink

Om du inte behöver så mycket is för några drinkar, är det kanske lite brant att ha en frys på isen. Därför finns det många som istället väljer att ha en hink, eftersom de kan ha is i. En sådan hink är ett särskilt verktyg som du kan köpa så att den passar Ice Tång, som också köper.