Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
Frugtpresser til baren eller hjemmet - Friskpresset juice nemt og hurtigt
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

Fruktpressar

Juice Pressar för goda drinkar

För varje bar och varje kök bör överväga köpa en fruktpressar som kan användas för en mängd olika drycker, drinkar, desserter och livsmedel.

På Barlife kan du få exakt juicer du letar efter, nämligen att vi har ett mycket brett urval av just den här typen av kök , eftersom det är vår erfarenhet att just dessa pressar är något som människor ofta är ute efter och något som människor har mycket specifika attityder runt.

Detta beror på att det är alltid olika krav som skall uppfyllas och oavsett vilka behov du har, vi på Barlife exakt juicer, som kommer att uppfylla dina behov

Läs mer & Darr;

Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per sida

Hitta en press eller juicepress för dina behov

Om du vill göra något utöver det frukost och inte bara vill tjäna normala majsflingor och ett glas saft från en kartong, kan du välja att tjäna färskpressad apelsinjuice. Men en juice är inte färskpressad sig och här behöver en bra press, som du kan få på Barlife.

För en juicer som du kan köpa från oss är en som är gjord speciellt för juice, varför det kallas en juicepress. Med en sådan maskin, kan du garantera din familj eller vänner och en underbar frukost med färskpressad juice som balpress kan hjälpa dig att pressa juice. Men det är inte så lätt att bara hittat en variant av en sådan juicer som du kan använda för att göra juice. I själva verket finns det en fruktpressar, som är både mekaniskt och kan göra stora mängder juice mycket snabbt. Samtidigt finns det en juicepress som kan pressa din juice betydligt långsammare och även manualen.

På Barlife vi båda maskinerna. Den elektroniska maskinen har bland annat från Andrew James och kännetecknas av att man kan göra saft i många olika former. Och här behöver inte begränsa dig till olika citrusfrukter eftersom du kan också använda sig av ananas, äpple eller just de frukter som du och din familj som bäst. Sådana pressar kommer att pågå i många år, och med detta kan du göra tusentals liter juice som kommer att göra någon frukost ännu mer delikat. En manuell juicepress som kan göra juice är också något du hittar här.

Bland annat finns det ett trängande av rostfritt stål där man trycker en citrusfrukt i taget. Det är alltså inte så att du kan göra flera på en gång, och du kan inte bara trycka på en knapp, eftersom det är du som måste göra jobbet. Detta driver kostnader 1349 kr., Som är väl använda pengar eftersom det är lätt att rengöra och tar inte upp så mycket.

På stången är en juicepress också bra

Om du har en bar eller bartender vet att det finns många drycker som kräver att hälla juice. Och i detta fall är det alltid bäst att hälla verkliga juice, som är gjord av verklig frukt. Detta beror på att smaken blir bättre. Så om du vill ha en bar med rätt barværktøj, bör du se till att hitta en juicepress kan du göra läckra drycker med. Till exempel, med en pressar göra den perfekta mojito om att limejuice.

På barlife hittar en liten fruktpressar, som är speciellt gjorda för att pressa kalk. Det kallas en manuell limningspressar och en av dess fördelar är att den är liten och behändig och lätt att rengöra. Det fungerar precis som du skär en lime på och hälften av pressen och sedan trycker de två delarna mot varandra. På så sätt får du alla läckra saften av en lime och sedan kan du göra en god drink. Det är betydligt billigare än många andra alternativ, och detta trots att det är både hållbara och mycket smart, sådana pressar Du kan faktiskt köpa för bara 139 kr.

citronsaft är bra för både bar och kök

Oavsett om det är ett glas isvatten de har eller en drink av ett eller annat slag, så att du kommer emellanåt behöver lite citron för att ta in. Och för att få saften ur en citron man behöver att använda en juicepress. När du med en kniv har skurit en citron över saften ur, vad man kan göra med en maskin som är gjord speciellt för ändamålet. Du kan både få en sådan press i trä och rostfritt stål, beroende på vad du är mest till. De har gemensamt är att de är lätta att rengöra och de tar upp väldigt lite i baren.