Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
Barske - Et vigtigt stykke værktøj for alle med en bar
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

Barske

Emellertid är en hård en stor uppståndelse i vätskorna

Att ha en hård innebär att du kan blanda de ingredienser du använder i din drink. Eftersom det ofta är många olika smaker i en drink, kommer du att finna att inte alla smak kommer rätt till sin rätt, om inte beröring noggrant tillsammans för dem. Den kännetecknas av en hård är att det är längre än de andra skedar. Således en hård avsevärt från den vanliga hända att du har bland dina andra kök . För endast med en viss längd kan användas, eftersom det ofta används i den så kallade & rsquo; highballglas och rsquo;, som är en typ av cocktailglas , som är mycket lång och smal och är sålunda signifikant olika från en konventionell kanna .

 

Särskilt för drycker med socker, är en hård nödvändighet

Många har säkert sett boken, till exempel, en mojito och bara med den första omröstningen den smakar lite bitter eftersom du bara kan smaka ljuset rom. Detta kan bero på sockerrör, som hälls i kan inte smakade när ingredienserna inte rört ihop ordentligt. Men en riktig hård detta inte kommer att hända, eftersom det bara med några omrøringer kan se till att allt socker kommer att beröras ordentligt runt. Det finns även andra drycker, där en hård krävs och inklusive den klassiska long island Iste. Denna dryck hälls en mängd olika typer av alkohol, och så drycken kan smaka riktigt som det ska, måste du rör om ordentligt runt med en hård så att alla smaker blandas som de ska. Något annat som du kan använda i en drink, där du har tillbringat en hård, är sugrör , vilket gör det möjligt att dricka härlig drink

.

 

 

Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
per sida

Vi har ett brett urval av barskeer

På Barlife kan vi alltid garantera dig ett stort urval av barskeer, så vad hård du letar efter kan du alltid hitta den. Vår barskeer är mycket varierad och en av de populära barskeer vi har är den långa silver hårda med ett spiralmönster på axeln. Detta gör det trevligt att röra runt med denna hårda och gör det också som ser lite mer fest än det vanliga händer som du normalt ser i ett kök. Att ha en läcker görs av en stor spiralmönster gör att det ser trevligare ut ur glaset du väljer för att dricka.

som hårda är mycket mer än en sked

Många av de barskeer att vi kan erbjuda på Barlife är inte bara en vanlig sked. För många av de barskeer vi står att, förutom att vara en klassisk lång hård, har också en inbyggd Muddler. I andra änden än sked, många av våra barskeer nämligen en form som gör att du kan använda sked för att Muddler också. Således kan man använda den för att krossa alla läckra smaken av myntablad används för en mojito eller så kan du använda den för att krossa den gula saften ur en citron. Således köpa mycket mer än en sked, eftersom du också köpa en Muddler.

Absinthe kräver korrekt sked

Om du vill njuta av den läckra grönlut absint, måste man ha ett genuint absint sked, som du kan köpa på Barlife. Om du vill njuta av ett glas absint gör det bäst genom att tillsätta socker. Tidigare blandas helt enkelt socker i glaset, och om man är positiv till denna metod kan helt enkelt nöja sig med att använda sig av en vanlig hård och helt enkelt blanda socker och absint. Men om du vill göra det riktiga sättet som uppstod senare, så kan du lägga socker i en absint sked. Och då kan du med en tunn stråle få sockret löst i några droppar, som sedan droppar in absinten. På så sätt en absint gjorde det så kraftigt från en vanlig hård eftersom den inte har den klassiska avrundning, som kännetecknar de flesta slag barskeer som bara används för att röra med.

Hitta metallen as you like

På Barlife kan vi erbjuda dig en hård i precis rätt färg metall som du gillar bäst. Vi har både en hård för dem som är mest guldfärg, koppar färg och silverfärg. På så sätt kan du också se till att alla dina barværktøj match i färg, vilket naturligtvis är något som betyder något till höger bartendern som går in i hans bar.