Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
Barudstyr til amatøren eller den professionelle
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

Barutrustning

Bar utrustning till bartender eller hem bar

Vid bar-life.se erbjuder vi en mängd läckra objekt för dig att öppna eller redan driver en bar. Vi erbjuder allt du kan drömma om i denna värld av bar utrustning, glas, porslin, etc.
Här får du ett brett utbud av bar utrustning, från bruk till shakers och läckra starter. Utbudet är naturligtvis också den privatperson som vet vad han vill och tycker om att tjäna läckra drinkar i baren hemma. Därför våra priser är så brett som området, så att alla kan delta.
Vi tror inte att man måste kompromissa med kvaliteten, även om du måste använda utrustningen i en upptagen bar. Just när upptagen är det oerhört viktigt att korrekt bar utrustning för att betjäna kunder! Även om vi driver priset och ger dig Prisgaranti på alla våra bar utrustning, kommer vi inte kompromissa med kvaliteten. Hos oss finns sortiment av endast de bästa produkterna!
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida

Utrustning för drinkar och cocktails

Nej bar & ndash; utan en shaker. Den shaker användning för att blanda drinkar och cocktail varför det därför är helt oumbärlig i din bar. Därför välkomnar vi naturligtvis en läcker och brett utbud av shakers i både glas och rostfritt stål. Vissa shakers finns i smarta set, där allt från mätglaset, murbruk och rör redskap ingår.
Oavsett om du är amatör eller professionell bartender, är rätt bar utrustning är oerhört viktigt för din prestation. Gör ett meddelande med en av de finare cocktail strainere, finns i flera färger och material. Detta används för att hålla isen i shaker, men låter små skärvor av is och massa penetrera. De är därför mycket lämplig för frukt och mynta baserade drinkar. Detta verktyg gör det lättare för dig att undvika olyckor och våldsamma dricka & ndash; och är därmed oumbärlig!

Har du frågor om våra bar tillbehör?

bör det finnas något du är osäker, antingen med barudstyret eller i samband med handel på vår sida, kan du alltid kontakta oss kundtjänst på +45 70 70 76 16. På samma sätt med fördel använda den smarta onlinesupport på botten av webbläsaren. Här är vi redo att svara på dina frågor och vi bör vara offline, vi återkommer så snart som möjligt under kontorstid.