Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
Barsæt - stort udvalg af barudstyrs sæt til nordens bedste priser og bedste kvalitet
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

Barsæt

Barsæt perfekta drycker

På Barlife är det möjligt att köpa olika paket, och bland de mest populära, hittar du mixer set. En mixersæt   innehåller allt från shaker hastighet öppnare och du kan med fördelar köpa en sådan om du saknar större utrustning < / a> innan du kliver bakom baren
.  
ett alternativ till detta paket är bartender paket,   där i stället för en 3delt shaker, är en amerikansk boston shaker. Här får du inte göra utan is tänger och hastighet öppnare, men i gengäld får du två proppar med pip, så att du enkelt kan hälla dina flaskor. Bör producerade mojitos för ditt evenemang, bör du skaffa dig en mojito set innehåller alla verktyg som behövs för att göra en perfekt mojito. Vi har två mojito in intervallet för att du som kund har lite att välja mellan.
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida

 

I webshoppen kan du också köpa den perfekta paketet för en nybörjare.

Nybörjare Kit innehåller alla nödvändiga verktyg för att göra de flesta cocktails. Bar sked med Muddler, häll flaska och fri flödes pourers är bara några av de saker som du får med köpet av ett startpaket. Dessutom kan du med oss ​​att köpa en bar starter set. Baren startar paket du får inkludera Väggfäste för flaskor, barmåtte och glas, så du kan alltid tjäna lite kallt att dricka för de lyckliga som hoppar av ditt hem bar. Den svarta vinyl Boston shaker set är vår mest kompletta paketet, och även om priset är lågt, är kvaliteten top notch. Hastighet öppen aren och USA boston shaker köpt i svart vinyl, är paket som kallas svart vinyl Boston shaker set.