Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
Barværktøj - Stort udvalg af barudstyr til din bar til gode priser
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

Barverktyg

Barværktøj - livréer för bar

Du måste hitta rätt barværktøj för att skapa baren har du alltid drömt om  .
Om du vill flytta ut i alkoholhaltiga drycker underbara värld är det oerhört viktigt att du har din barværktøj i ordning. En av de viktigaste, det tar när du måste tjäna olika drycker är naturligtvis att du har glas för alla tillfällen . Men glasen är inte tillräckligt för att skapa en bar med all utrustning i ordning. Man kan hitta många uppsättningar som innehåller olika objekt som du kommer att njuta när man står bakom baren och måste utveckla sina konstnärliga förmågor.

  En shaker är en oumbärlig barværktøj

Det finns många saker du måste skaffa om du vill ha kontroll över sin bar och om du vill ha en bar där du hela tiden kan bara göra de drycker som gästerna efterfrågan. En av de barværktøj som du särskilt förknippar med en riktig bartender är uppenbarligen en shaker, vilket alltid är en regelbunden del av någon bartender kit. Det som du använder en shaker för att skaka drycken väl så att alla smaker och ingredienser som du lägger kommer att vara på rätt sätt och smaka helt rätt i den slutliga drycken. Dessutom denna barværktøj, shaker, också se till att rätt konsistens av drycken visas. Om du vill dricka bör vara kallt utan att du tänker ta isen, kan du också välja att hälla is i shaker och så kommer resten av drycken blir kallt när betjänar det
.  
Ofta en shaker består av både shaker och en glas eftersom de utgör shaker dryck och kan lätt hälla snittet i glaset. Således en sådan typ av shaker enkel att demontera. Med detta barværktøj kan du alltid se vilken färg drycken har, vilket kan vara en stor fördel i många drycker, som måste ha en viss färg
&. Nbsp
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida

En form av barværktøj som får juicer framåt

Sea barværktøj redo för frysta drycker
Många är nöjda med de mycket söta drycker, som har en något tjockare konsistens än många andra drycker . Ofta dessa drycker kännetecknas av att & rsquo; frysta & rsquoen; och en del av det som gör dem fryst är den stora mängden is som drycken består av. För att göra dessa frysta drycker, är det mycket viktigt att ha en bra mixer kan blanda den stora mängden is tillsammans så att en läcker fryst drink skapas. Mixern är en form av barværktøj som du kan använda till exempel fryst margarita som är ganska likt en vanlig margarita & ndash; bara med is. Och dessutom, den populära jordgubbar daquiri också ett populärt val bland de frysta drycker. Mixern är i allmänhet en form av barværktøj, vilket är bra när du vill arbeta med is i dina drycker. För mixern endast kan användas för att blanda is, som du sedan kan ta i drycker eller vatten som du tjänar bredvid alkoholhaltiga drycker.  
En annan form av barværktøj som är viktigt om du vill göra kalla drycker är isknusermaskinen. Om du vill göra drycker med is, men inte vill hitta mixern fram och stå och göra den ren och så vidare som en isknusermaskine vara en id & eacute; eftersom det är en form av barværktøj som fyller betydligt mindre än en bländare.  
Många bartenders väljer att köpa en Muddler, som en del av deras standard barværktøj eftersom det är användbar i många sammanhang. Principen för en Muddler är densamma som den är tillämplig på en mortel, men vad som kännetecknar en mudler är att den inte har den stora och tunga skål som en mortel alltid. Detta är en barværktøj som är helt nödvändigt om du vill göra drycker med mint, såsom mojitos. För denna dryck bör vara mynta i och för att få all mintsmak utan det är viktigt att använda en Muddler att förtöja i mint så att alla aromoljor visas. Du kan få denna typ av barværktøj i olika material och även om du oftast se det i trädet, händer det också att du ser det i plast.

Hitta barværktøj som kan röra

Vid drycker, är det viktigt att ha en del utrustning som du kan använda för att röra med, bland dem kan man bland annat välja att använda en sked. Men eftersom de flesta skedar är inte tillräckligt länge ska köpa en sked speciellt utformad för just baren. Endast med rätt barværktøj kan vara säker på att resultatet blir som du vill.