Sil - den bästa cocktail strainere marknaden

Använd en sil för att dina drycker några verktyg du måste ha i sin bar och en sil är ett av verktygen. När shaker olika ingredienser tillsammans, är det viktigt att tjäna sina drinkar utan sand, och klumpar. Därför bör du alltid se till att ha en sil i sin bar. De finns i många olika storlekar och densitet filtreringen. Du kan läsa mer om dem här
Loading...
Sätt fallande sortering
Page
 1. Strainer Barray guld - Überbartools 4996
  Strainer Barray guld - Überbartools
  426,00 kr
 2. ProStrainer - Fine Strainer 13293
  ProStrainer - Fine Strainer
  212,00 kr
 3. Julep strainer - rustfrit stål - 9 cm 6582
  Julep strainer - rustfrit stål - 9 cm
  212,00 kr
 4. Strainer - vintage - rustfrit stål - 9 cm 6583
  Strainer - vintage - rustfrit stål - 9 cm
  283,00 kr
 5. Antik Messing Strainer BTBL3363
  Antik Messing Strainer
  212,00 kr
 6. Strainer Rustfrit Stål - Mezclar BTBL3361
  Strainer Rustfrit Stål - Mezclar
  206,00 kr
 7. Strainer kobber - Mezclar BTBL3362
  Strainer kobber - Mezclar
  255,00 kr
 8. Calabrese Hawthorn Strainer Kobber - Urban bar UB122CP
  Calabrese Hawthorn Strainer Kobber - Urban bar
  426,00 kr
 9. Biloxi Fine Strainer (60mm håndtag) - Urban bar UB2944
  Biloxi Fine Strainer (60mm håndtag) - Urban bar
  212,00 kr
Sätt fallande sortering
Page
Ingen bar utan strainerEn verkligen bartender med respekt för sig själva, alltid se till att ha en sil i baren. Det är ett oumbärligt verktyg när du gör verkliga cocktails. Det är en typ av sil som kan filtrera pappersmassa och andra föroreningar från dina cocktails. Med blotta ögat kan det vara svårt att urskilja små föroreningar, när cocktail hälls på glaset. Ser däremot i straineren, då du kommer att upptäcka hur mycket egentligen kan filtreras bort. Den kan också användas för att sortera större objekt som isbitar och örter från. De kan användas för att kyla en drink ner eller leverera smak, men de bör inte nödvändigtvis i den slutliga cocktail. Det beror på tätheten av din cocktail sil har sin filtrering.Forskellige strainereDet är en fråga som ofta ställs. Det kan omedelbart vara svårt att se den stora skillnaden mellan de olika strainere. Du kan välja att använda en "fin sil." Det påminner mest av allt, en liten sil, används också i ett kök. Den här typen används vanligtvis för små mängder. Skärmen är ofta inte särskilt stor i och filtrering är mycket fin. Om vi ​​vill ha stora mängder vätska filtrerad, då är det inte det rätta valet. En av de mest populära strainere är en hagtorn sil. Det är den klassiska cocktail sil, som används i alla barer. Det fungerar genom att det sätts in i samma shaker eller glas, med filterbandet ner. Beroende på hur nära filterbandet är, desto finare filtrering denna cocktail shaker. Ett tredje alternativ är en "Julep sil". Det är tekniskt en stor sked med hål för att sätta diagonalt i shaker. Denna typ används vanligen vid filtrering behöver inte vara så fin.Hawthorn är den perfekta cocktail strainerDer är ingen tvekan om att Hawthorn är den mest använda cocktail sil. I många av modellerna kan ersätta filterbandet. Det innebär att du kan växla mellan en bra och inte så bra filtrering. Om detta inte är tillräckligt, så det är uppbyggt så att det är möjligt att välja mellan de olika öppningar som vätska kan hällas ut, utan att filtreras. Valet av en öppning med stor diameter, kommer det inte att hålla isen kuber tillbaka i shaker. Det är en riktigt praktisk funktion när det ska gå snabbt i baren. För att inte behöva ständigt skölja den mellan olika drinkar, är det alltid rekommenderat att du har 2-3 olika strainere i sin bar. Du kan alltså välja att använda dem för sina egna drinkar, så det går snabbare för dina gäster att få sina drinkar. Det behöver inte vara av samma typ. Det kan också vara en kombination av de tre forskellige.Mangler rätt shaker? Se vårt spännande utbud här.
silar priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa silar hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna