Knivar/Peeler

Knivar / skalare

I många drinkar, använda olika frukter som kan användas både som dekoration och som en verklig del av smaken och oavsett orsaken är att du behöver frukt, då behöver du en fräs < / strong> eller peeling för ändamålet.
för citrusfrukter som skall skäras
Talrika drycker bör företrädesvis göras med en skiva av antingen citron eller lime. Och denna skiva du inte kommer att få genom att stå och dra en citron isär. Det är dock viktigt att du har rätt verktyg för att göra detta och här är en kniv uppenbart. Om det är skalet måste du ha en citron är dock en skalare måste få tag på, i stället, som i detta fall kommer du inte få långt med en kniv som skär stora bitar. I en klassisk cuba libre det finns mycket få ingredienser, faktiskt bara rom och cola. Men om du gör en Rom och koks kan du inte bara enkelt kalla det en cuba libre. För om du har just dessa två ingredienser i drycken inte kommer att kunna gå för en cuba libre För dig att ge den särskiljande namn som påminner om Karibien och söt sommarkvällar, då måste du ta kalk i dricka. För en Cuba Libre är helt enkelt inte cuba libre om den har en skiva lime. Den bör ha både en skiva av kalk i drycken medan att du också kan betona att du är väl medveten om att denna dryck måste ha kalk i, genom att bara placera en skiva lime på kanten av glaset. Denna kalk skiva ska klippas med bra knivar. Generellt är det alltid bra att ha några bra knivar som en del av en annan barværktøj . Om du har en bar, som vanligtvis är mycket upptagen kan med knivar göra mycket av arbetet innan gästerna börjar hälla. Det är möjligt, skär en hel del kalk skivor innan du öppnar baren. Således finns det inget behov av att använda knivar under hela kvällen, eftersom de måste också tvättas efter användning, som just tar längre tid. Så innan baren öppnar bör vara med sina goda knivar förbereda genom att skära en hel del skivor.  
En skalare kan också krävas
I en bar, kan det vara så att i en drink önskan att placera lite riven citronskal eller lime skal, som ser mycket dekorativa ut. Det kan också vara så att det tjänar olika desserter i bar, och de flesta desserter ser helt enkelt bättre om de bara få lite rivet citronskal över. För galler citronskal eller lime, är det nödvändigt att ha en skalare. Och bara en skalare, som många på den danska samtalet en citronskal kommer att bli riktigt bra när det gäller att riva citrusfrukter, det finns allt frukt. Normalt en potatisskalare har cirka fem små cirklar på spetsen. Och var och en av dessa kretsar fungerar som en liten skalare. Således kan man skalar ett skal och få fem små bitar av citronskal. På Barlife kan du bara få en sådan skalare, som har fem små skalare, som alla bidrar till att dra av skalet av en citron eller lime. Detta ger en fin smak för många drycker som bara behöver sura
.  

 

Hitta knivar och en skalare i en barsæt

På Barlifes webbplats kan du välja att köpa en hel uppsättning som innehåller alla viktiga saker som du behöver i din bar om du vill vara en riktig professionell eller halvprofessionell bartender. Du kan köpa en barsæt innehållande muddler sil och grov , och dessutom du ofta se att en sådan barsæt innehåller också både olika knivar och en skalare. Detta är förmodligen det verktyg som du kommer att använda varje gång du använder en drink, men ändå kommer det att finnas drycker som du inte kan göra utan dessa ingredienser. Till exempel kan du inte göra en skruvmejsel med apelsinjuice och vodka, om du bara sätta en citronskiva på kanten av glaset. Dessutom kan du inte tjäna en mager tik utan rätt att riva lite citron med potatisskalare, då denna dryck behöver lite smak eftersom det annars absolut ingen smak har.    


Sätt fallande sortering
Sida
 1. Lime cutter 2437
  Lime cutter
  4 269,00 kr
 2. Sunkist Lime cutter 115
  Sunkist Lime cutter
  9 821,00 kr
 3. Kokkekniv (34 cm) 9900080
  Kokkekniv (34 cm)
  98,00 kr
 4. Brødkniv (34 cm) 9900081
  Brødkniv (34 cm)
  84,00 kr
 5. SKRÆLLEKNIV JONAS RUSTFRI 2024098
  SKRÆLLEKNIV JONAS RUSTFRI
  56,00 kr
 6. Citrus Peeler BTBL3674
  Citrus Peeler
  98,00 kr
 7. Bar Kniv BTBL3695
  Bar Kniv
  56,00 kr
 8. Ananas Skiver & Cutter BTBL3660
  Ananas Skiver & Cutter
  141,00 kr
 9. Is Cutter BTBL3353
  Is Cutter
  98,00 kr
 10. KARTOFFELSKRÆLLER ST71708
  KARTOFFELSKRÆLLER
  184,00 kr
Sätt fallande sortering
Sida

Sørg for at have et godt udvalg af barknive i din bar. En barkniv er essentiel, når der skal laves flere cocktails på samme tid uden lang ventetid.

Peeler eller citrusskræller

Kært barn har mange navne. Fagfolk vil kalde dette redskab for en peeler, men i daglig tale bliver det kaldt en citrusskræller. I mange cocktails skal der bruges citrusfrugter. Det skyldes deres syre og sødme. Oftest bruges saften fra disse frugter, men det er populært at bruges det yderste lag skræl. Skrællet kan både bruges som pynt, og som en reel del af smagsoplevelse i drinken. Ønsker man at placere lidt revet citrusskal på sin cocktail, eller måske en dessert, så er en citrusskræller det rigtige redskab. Med en peeler er det muligt at skrælle det yderste lag af i fine, tynde bånd eller i ét lidt tykkere bånd. Normalt har en peeler omkring fem små cirkler i enden. Hver af disse cirkler fungerer som en lille skræller. Den skræller fem små stykker citronskal. Ønsker man ét bånd af skræl, skal man bruge den skræller, som sidder bagved de små ringe.

Brug en peeler til garnish

De fleste bruger deres peeler til at lave garnish til en cocktail, når den laves i baren. Det er eksempelvis lidt revet citrusskræl til en lækker Gin & Tonic eller lidt appelsinskræl til en Old Fashioned. En skræller kan med fordel også bruges i forberedelserne til tørret garnish. Vil du løfte dine cocktails op til et højere niveau, så kan du bruge tørret garnish. Med en peeler eller citrusskræller er det super let. Du starter med at lave tynde bånd eller bredde bånd af citrusskræl, æbler, pærer eller hvad du ønsker. Når du har revet den mængde du ønsker, lægger du det på bagepapir og ind i ovnen. Her skal det ligge ved medium temperatur i et par timer. Husk at opbevare din tørret garnish i en lufttæt dåse. Med den rette skræller, er det intet problem at lave lækker tørret garnish til dine cocktails. Det er noget dine gæster vil elske.

En god barkniv er en nødvendighed

Når tingene skal gå hurtigt i baren, så er det nødvendigt med godt udstyr. Selvom knive måske ikke er det første udstyr, man tænker på, så er de vigtige at have i sin bar. Man kunne tro, at alle knive kan bruges i en bar, men har man først prøvet en rigtig barkniv, vil man ikke bruge andet. I baren er det ofte citrusfrugter, passionsfrugter eller jordbær, som bruges. Der er ingen grund til at bruge store knive, hvor følingen ikke er god. En barkniv er lille og let, og så har den små takker på klingen. Det gør, at den ikke glider af dine frugter, selvom de måske er våde. Klingerne er meget tynde, men utroligt stærke så de ikke bøjer. Alt i alt sikrer gode barknive, at du hurtigt kan skære dine frugter ud, uden at være bekymret for dine fingre.

Mangler du et god skærebræt? Så tag et kig på vores store udvalg her

Knivar/Peeler priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa Knivar/Peeler hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna