Isske Ice tänger och för hygienisk hantering av isbitar →

 Skedar och tång för isterningerTil en riktig fest har du bakom baren, både behov Ice Cream Scoops och Ice tång när du måste tjäna goda drycker för dina gäster. Med isske och istång i din bar du är väl förberedd för att hantera många cocktails. De allra flesta av drinkar och cocktails serveras med is. Läs mer här
Loading...
Sätt stigande sortering
Page
 1. 0%
  SALE
  Istang 18cm rustfrit stål BTBL3586
  Istang 18cm rustfrit stål
  35,00 kr
 2. 1%
  SALE
  Isske 35cl Aluminium BTBL3642
  Isske 35cl Aluminium
  62,50 kr
 3. Plastik isske med dræn - klar 20cl BTBL3644C
  Plastik isske med dræn - klar 20cl
  68,75 kr
 4. 0%
  SALE
  Serveringstang - sort 15 cm 15829
  Serveringstang - sort 15 cm
 5. 0%
  SALE
  Isske 70cl Aluminium BTBL3643
  Isske 70cl Aluminium
  82,50 kr
 6. Isske 14cl Aluminium BTBL3641
  Isske 14cl Aluminium
  77,50 kr
 7. Kobber Istang 20941-40071
  Kobber Istang
  98,75 kr
 8. 0%
  SALE
  Isskovl 37 cl.m. dræn sort 12-1412-2
  Isskovl 37 cl.m. dræn sort
  175,00 kr
 9. Isske klar plast 18cl 1135-1
  Isske klar plast 18cl
  195,00 kr
 10. Isske (20 cm) 9900069
  Isske (20 cm)
  55,00 kr
Sätt stigande sortering
Page
Hygien och hastigheten måste vara att vara i toppen, och därför inte använda fingrarna för att ta isen. Använd i stället en bra isske eller Ice Tongs. Det kommer dina gäster uppskattar på.Hurtig hantering av is med isskeFor snabbt transporteras isbitar från frysen eller ishink, glasen är en bra idé med en isske. En isske är en relativt stor hög hända, som har en stor volym. Detta innebär att du kan ha glass i flera drinkar på en gång. Greppet är korrugerad för att inte förlora skeden när du använder den. Det är viktigt att det finns god ergonomi när det går snabbt i baren, och saker kan vara lite blöt. Det sparar tid att använda en isske. Du kan göra många drinkar på en gång utan att behöva hälla is på sked flera gånger. Du gör bara ett antal glas ut och ta en glass som du avstå i varje glas. När du använder en i bar, du se samtidigt att hygienen förbättras när du inte använder fingrarna för att ta is med.Istang eller isskeHvis du står och måste göra drinkar som inte kräver stora mängder is, som är en Ice Tång förmodligen rätt val. En is Tång är tacksamma runt kanten som säkerställer ett bra grepp om insterningerne. En is tång är utformade för att ta en eller två isbitar åt gången. Skulle du tjäna drycker med krossad is, det är inte det rätta valet. Här kommer det att bli bättre med en isske. Med Ice tång i baren får du en mer elegant och exklusiv känsla när du serverar drinkar eller drycker. Om du till exempel göra en läcker Gammaldags, är det skönt med en stor isbit i glaset. Här stora att inte använda fingrarna. Det är viktigt att hygienen är bra i din bar. När du använder en Ice Tång, visa dina gäster att du bryr dig om det. De kommer att uppskatta att du inte använder din fingre.Vælg rätt isskeHvis du tittar på vårt utbud är över, då du kommer att finna att det finns en stor skillnad i volym. Volymen är, hur mycket is som isskeen kan innehålla. Den största modellen är 190 cl. Detta isske används vanligtvis endast i de stora professionella ismaskiner när man måste ha is i sin ishink. De mest använda glass Scoops i själva bar, mellan 36 cl och 72 cl. Det är möjligt att vissa modeller med dräneringshål i. När det gäller material, det är en smaksak. Kvaliteten på de som är gjorda av plast, är så bra och starka att de inte bryter - även med tung användning. När du är klar med dem, alla våra modeller håller för en åktur i en diskmaskin.
Ice Cream Scoops och istange priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa Ice Cream Scoops och istange hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna