Reservdelar till Sifonflaske - Stort urval - Köp

Stort urval av delar till din Sifonflaske

Her på Barlife vi är alltid beredda om en olycka skulle inträffa. Därför har vi alltid delar till din sifon i lager, eftersom dessa snabbt kan skickas till ditt hem. Under denna kategori hittar du både olika huvuden för olika sifoner och nya förpackningar för samma. Dessutom har vi en ISI Gourmet kit område, som också ISI Easy av etiketter ingår. Letar efter en unik reservdelar som inte finns på vår webbshop, är du alltid välkommen att skriva till oss i chatten. Vi försöker alltid att göra alla kunder nöjda och kommer naturligtvis att göra vårt bästa för att hjälpa dig. Läs mer här

Loading...
Sätt stigande sortering
 1. Isipisk tyll - grå 2017186 by ISI color Grå
  Isipisk tyll - grå
  165,00 SEK
 2. Värmeskydd för 1 liters sifonflaska 2720 by ISI color Svart
  Värmeskydd för 1 liters sifonflaska
  118,75 SEK
 3. Isi infusionsset för vispad grädde 2722 by ISI color Svart
  Isi infusionsset för vispad grädde
  366,25 SEK
 4. Värmeskydd för 0,5 l. Sifonflaska 2719 by ISI color Svart
  Värmeskydd för 0,5 l. Sifonflaska
  118,75 SEK
 5. Isi Sifon Holde ISIHolDer by ISI color Svart
  Isi Sifon Holde
  595,00 SEK
 6. Isi Gourmet-kit 2718 by ISI color Svart
  Isi Gourmet-kit
  290,00 SEK
 7. Ställ in Easy Whip 2218 by ISI color Svart
  Ställ in Easy Whip
  415,00 SEK
 8. ISI Funnel and Sieve for Siphon Bottle 2714 by ISI color Svart
  ISI Funnel and Sieve for Siphon Bottle
  598,75 SEK
 9. Ställ in Gourmet Whip / GW + 2209 by ISI color Svart
  Ställ in Gourmet Whip / GW +
  242,50 SEK
 10. Isi dekorationssats för vispad grädde 2715 by ISI color Svart
  Isi dekorationssats för vispad grädde
  313,75 SEK
 11. ISI-chef 55013924 by ISI color Svart
  ISI-chef
  249,00 SEK
 12. Isi tyllset - rostfritt stål 2717 by ISI color Svart
  Isi tyllset - rostfritt stål
  215,00 SEK
 13. Sfion / Whipper stander 2725 by ISI color Svart
  Sfion / Whipper stander
  868,75 SEK
 14. Ställ in Cream Profi / Profi + 3082 by ISI color Svart
  Ställ in Cream Profi / Profi +
  329,00 SEK
Sätt stigande sortering

Vad är en sifon?

En sifon är en behållare som används för att göra skum och kolsyrade drycker, såsom läsk och cocktails. Den är populär både i kök och barer eftersom den ger möjlighet att göra skum och bubblor på ett enkelt och snabbt sätt. Sifonen fungerar genom att injicera koldioxid i en vätska vilket skapar en kolsyreholdig effekt och ett skumlager på toppen av drycken.


Sifoner finns i olika storlekar och modeller och kan ha olika funktioner och användningsområden. Vissa sifoner är också utformade för att vara bärbara och kan tas med på utomhusaktiviteter eller picnic, medan andra är mer avancerade och professionella och används i barer och restauranger.


Sifonen är en mångsidig och praktisk enhet som kan hjälpa till att skapa professionella resultat både i kök och barer. Det finns olika typer av sifoner och det är viktigt att välja rätt typ beroende på vad man ska använda den till. När man använder en sifon är det viktigt att alltid följa instruktionerna noggrant för att undvika att skada enheten eller skapa farliga situationer.


En sifon är en behållare som används för att göra skum och kolsyrade drycker, såsom läsk och cocktails. Sifoner är populära i kök och barer eftersom de ger möjlighet att göra skum och bubblor på ett enkelt och snabbt sätt. Men efter en viss tid kan sifonen behöva underhåll eller reparation och det kan kräva att man köper reservdelar.


De vanligaste reservdelarna

Några av de vanligaste reservdelarna som kan saknas eller bli skadade på en sifon inkluderar

patronhållaren, som är en del av sifonens huvud, där CO2-patronen sätts in. Om patronhållaren är skadad eller saknas kommer det inte att vara möjligt att sätta in en CO2-patron i sifonen, och därför kommer sifonen inte att kunna producera kolsyrade drycker eller skum.


En annan vanlig reservdel som kan saknas är tätningen, som sitter längst ner i sifonhuvudet och fungerar som en tätning mellan sifonhuvudet och sifonkroppen. Om tätningen är skadad eller sliten kan CO2 och vätska läcka ut från sifonen och därmed minska effektiviteten.

Tillbehör till din sifon

Isi munstyckessats - rostfritt stål

Ett ISI tyllset i rostfritt stål är ett set bestående av tyldelar som används i samband med en gräddsifon eller dispenser för att lägga till smak och dekoration på olika desserter, kakor, drycker och mycket mer. Setet är tillverkat av hållbart rostfritt stål och består vanligtvis av en tyllhållare, en lång tyll och en kort tyll samt en skruvklämma för att fästa tyllhållaren på sifonen.


Med ett ISI tyllset i rostfritt stål kan man enkelt lägga till olika dekorationer och mönster på mat och drycker. Det är också idealiskt för att lägga till grädde på desserter eller kaffe och te. Tyllsetet är lätt att använda och rengöra och är en mångsidig tillägg till alla kök eller barer.

Isi dekorationssats till gräddspruta

En ISI dekorationssats för gräddsifoner eller dispenser är en samling olika munstycken som används för att lägga till olika former och mönster på grädde, kakor, desserter och drycker. Satsen är speciellt utformad för att använda med ISI gräddsifoner och dispenser och är idealisk för professionella kockar, bagerier och konditorier såväl som hemmakök.


Dekorationssatsen innehåller vanligtvis olika munstycken som kan skapa olika former och mönster, inklusive stjärnor, cirklar, spiraler och mycket mer. Munstyckena är tillverkade av hållbart rostfritt stål och är lätta att byta och rengöra. Satsen kan också innehålla en tyllhållare och en skruvklämma för att fästa på sifonen.

Sifon/Whipper-stativ

Sifon Whipper-stativet är en praktisk ställning för förvaring och användning av sifoner eller gräddsifoner. Med Sifon Whipper-stativet kan du hålla dina sifoner eller gräddsifoner på en ergonomisk höjd så att de är lätta att arbeta med och tillgängliga under användning. Ställningen är utformad för att passa de flesta sifoner och gräddsifoner, och den kan också användas för att förvara extra gaspatroner eller reservdelar.


Denna ställning är idealisk för professionella kök, barer och kaféer såväl som för privata kök. Den hjälper till att organisera arbetsplatsen och gör det lätt att förvara och använda sifoner och gräddsifoner. Ställningen är också lätt att rengöra och underhålla.

Värmeisolering för sifonflaska

ISI Värmeisolering för 0,5 L Gourmet Gräddspruta och ISI Värmeisolering för 1 L Gourmet Gräddspruta är båda praktiska tillbehörsdelar till din ISI gräddspruta, som kan skydda dina händer och fingrar mot värme under användning.

Värmeisoleringen är tillverkad av ett mjukt och flexibelt material som är bekvämt att hålla i samtidigt som den ger en bra greppkänsla. Den är utformad för att passa exakt till storleken på din gräddspruta och har en öppning som gör det lätt att ta och sätta in gräddsprutan.


ISI värmeisoleringen är tillverkad av högkvalitativ silikon och kan motstå temperaturer upp till 220°C. Den är lätt att ta av och på och kan också tvättas i diskmaskinen, vilket gör det lätt att rengöra och underhålla.

Isi Gourmet-kit

ISI Gourmet-kit, som erbjuds på BarLife.dk, är ett omfattande paket med allt du behöver för att göra professionell vispgrädde och dekorera desserter och andra rätter på ett imponerande sätt.


Paketet innehåller en 0,5 liters Gourmet vispgräddedispenser, 3 olika munstycken, en rengöringsborste och en receptbok med massor av inspiration om hur du kan använda din vispgräddedispenser och munstyckena för att göra läckra desserter, kakor och andra rätter.


Munstyckena som medföljer i paketet ger dig möjlighet att göra olika former och mönster på dina desserter och kakor. Det finns en stjärnmunstycke för att göra fina stjärnor, en rund munstycke för att göra fina rosetter och en platt munstycke för att göra fina band.

ISI Tratt och sil till Sifonflaska

ISI Tratt och Sil till Sifonflaska är ett praktiskt och oumbärligt verktyg för att fylla din sifonflaska med ingredienser och säkerställa en jämn och slät konsistens i dina rätter. Silen är utrustad med ett fint mesh som säkerställer att alla klumpar och orenheter filtreras bort från ingredienserna innan de fylls i sifonflaskan. Detta är särskilt viktigt när man gör vispgrädde eller mousse, där en jämn och slät konsistens är avgörande.


ISI Tratt och Sil till Sifonflaska är lätt att använda och gör det enkelt att fylla din sifonflaska med ingredienser. Tratten har en bred öppning som gör det lätt att fylla i ingredienser, och silen kan tas av och på efter behov. Om du vill göra vispgrädde, mousse eller andra rätter med en jämn och slät konsistens är ISI Tratt och Sil till Sifonflaska ett måste ha verktyg för ditt kök.


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna