Sifonflaske - Stort urval - Online Köp på Barlife

En sifonflaske för varje behov och nytta är några av de egenskaper som något bra sifonflaske bör ha. En sifonflaske är ett måste för en verklig bakverk eller en välsorterad gästfrihet.

Många tror att en sifon bara tillhöra när man ska bakas, men det kan också användas en gång för att trollade i baren. Skulle dina gäster bjuds på en läcker Irish coffee, att ingen kan att använda billiga vispgrädde från en burk. Använd ganska riktig grädde i sifon, så får perfekt vispgrädde varje gång. Läs mer om vår sifonflasker här

Loading...
Sätt stigande sortering
 1. Thermo Whip Plus 1/2L ISI 1801 by ISI color Svart
  Thermo Whip Plus 1/2L ISI
  1629,00  SEK
 2. Sifonflaska Gourmet 1L ISI 1703 by ISI color Svart
  Sifonflaska Gourmet 1L ISI
  1295,00  SEK
 3. Sifonflaska Gourmet 0,5L ISI 1603 by ISI color Svart
  Sifonflaska Gourmet 0,5L ISI
  1155,00  SEK
 4. Sifonflaska 1ltr ISI 1730 by ISI color Svart
  Sifonflaska 1ltr ISI
  1139,00  SEK
 5. Sifonflaska Gourmet 0,25L ISI 1403 by ISI color Svart
  Sifonflaska Gourmet 0,25L ISI
  1119,00  SEK
 6. Sifonflaska 0.5ltr ISI 1630 by ISI color Svart
  Sifonflaska 0.5ltr ISI
  1015,00  SEK
 7. Nitro Whip Sifon 1790 by ISI color Svart
  Nitro Whip Sifon
  1589,00  SEK
 8. Destino Sifon - Rostfritt stål (1,0l) 55243210 by NON BRAND color Svart
  Destino Sifon - Rostfritt stål (1,0l)
  1265,00  SEK
Sätt stigande sortering

Perfekt vispad grädde med en sifon

Et syfte, som sifonflaske Meet är att göra vispgrädde. Om du vill ha den perfekta vispgrädde, utan att behöva piska i handen, eller dra en hand mixer hastighet är en hävert det självklara valet. Det är praktiskt om du har att baka eller använda vispad grädde för sina drycker. En av de stora fördelarna med sifonflaske är att du kan hälla grädden och sätta hela flaskan i kylen. Krämen är inte dåligt, och du kan använda sifonen, när du vill. Det är lätt att få den mängd grädde du vill, med en touch. Kommer det längre mellan att använda sin sifonflaske, kom ihåg att trycka på lite vispad grädde innan du använder den i livsmedel eller hans drink. Det kan sitta lite överskottsvispgrädde i röret. Sifonflasker finns i olika storlekar, beroende på hur mycket vispad grädde måste bruge.

Sifonflaske till baren

Det är inte bara för de läckra desserter som sifonflaske är bra att ha till hands. Bör du göra varm choklad med vispgrädde, är det snabbt och enkelt att använda. Det kommer alltid smakar bäst om de används riktig grädde. Om du vill att din vispad grädde, får en vridning av en annan smak, kan du välja att lägga den i grädden innan den hälls på sifonflaske. Ett exempel skulle vara varm choklad, med en vridning av skogs bär i vispgrädde. Bara fantasin gränser. Det är viktigt att extrakt eller koncentrat användning, vars grädde skål från sifonen måste ha en annan smak. Är för mycket vätska, inte grädde, kan det påverka resultatet av din vispad grädde. En annan klassiker där sifonflaske kommer till sin rätt, är Irish Coffee. Real vispgrädde är kronan och du kommer ekspermentere bit, prova att lägga en låg spak kaffeextrakt till krämen. Dina gäster kommer att älska det.Sifonflaske att värma væskerDet är inte bara för vispad grädde som en sifon är bra att ha. Flera av modellerna vi säljer här på sidan, kan också stå emot varma vätskor. Har du till exempel göra en bearnaise skum, är det möjligt att hälla hela såsen över sifonflasken. Lämna den i ett varmt vattenbad, om inte skummet måste användas omedelbart. Det är nästan bara fantasin sätter gränser för vad en sifon kan användas i köket. Varje notera är dock på vilken modell du vill, tål heta vätskor. Använder du fel hävert till heta vätskor kan skada tätningarna i den. Välj en sifon paket behov av att experimentera i köket och få din inre bakverk framåt, då är det en bra idé att välja en paketlösning. Vi säljer fler paket med allt du behöver för att göra den perfekta vispgrädde. Paketen är uppenbarligen en sifonflaske, patroner och andra snygga tillbehör. Det är som olika munstycken som ger din grädde en fin touch. Skulle din sifonflaske sticker ut, är det viktigt att det ser bra ut. Vi har flera modeller i rostfritt stål eller borstad aluminium. Om du väljer att köpa ett paket som ingår patronerna. Om du köper en sifon för sig själva, kom ihåg att köpa patroner bredvid den.

Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna