Kokböcker - Opskriftbøg till sifonflaske - Köp här

Kokböcker till din sifonflaske

Der finns massor av recept för liknande sifonflasker, och Barlife hitta böcker där ett hav av dessa recept ingår. Oavsett om du har i åtanke för att göra fina Hot Shots, cocktails, rätter eller såser, kan du alltid hitta ett recept som kommer att glädja dig. Till dessa kokböcker notera att det finns en skillnad i vilken sifoner som ska användas för specifika recept, och du bör se till att din sifonflaske används rigtigt. Læs mer här

Loading...
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Inspiration att suga

några recept är osäker på vilka domstolar en sifon kan användas. Detta är troligen samman med det faktum att de inte används så ofta i privata hem. Det råder ingen tvekan om att sifonflasker är en fast del av möblerna i nästan alla restauranger. Kommer du göra den perfekta mousse eller vispad grädde, då är det perfekta verktyget. Endast fantasin sätter gränser för vad du kan lägga till de vätskor som du häller i beholderen.

Kan din sifon för att hålla varma vätskor, så finns det ännu fler alternativ för vad det kan användas. Kanske var det något med en läcker hollandaise skum för lax och sparris. Vill du göra en sås för skummet, det häller bara såsen i dess behållare. Om såsen hålls varm, hela sifonflasken sätta i ett varmt vattenbad.

Professional i hjemmekøkkenet

Når gäster eller familj bör bli imponerad, kan du alltid söka hjälp och inspiration i kokböcker. Sifonflasker används mindre ofta och därför inte så många vanliga kokböcker var i de nämnde. Det är en skam för en sifonflaske kan göra många rätter ännu bättre. Sifon recept kräver lite övning att behärska, och därför bekväm med kokböcker. Övning ger färdighet, men rätt recept böcker kan hjälpa dig på vej.

Det samma kan rätt utrustning.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna