Kyl

Aldrig gå ner till kylutrustning

året runt, och särskilt under sommarmånaderna, är det viktigt att hålla sin drink kallt. Champagne, öl, blandare och vin är bra att hålla i kylen så att dina gäster eller själv, alltid kan njuta av en kall förfriskning. Vårt sortiment är full av bra produkter som kan se till att din drink är kallt. Vi har allt från vin kylare till ølspande så att du kan definitivt hitta något till din bar. Läs mer om kylare här

Loading...
Filter

Allt för kylning vin

Hvidvin och champagne serveras på en sval temperatur. För detta ändamål har vi en rad produkter som kan hjälpa till med just det. Vårt urval av vin kylare är omfattande. Vi har mindre vin kylare, som rymmer sex flaskor. Dessa är idealiska om du inte har en större vinsamling, men bara vill ha några häftiga flaskor liggande. I andra änden av skalan har vi flera modeller som rymmer mer än 100 flaskor. Detta är ett verkligt utrymme för den stora samlingen av vitt vin, champagne och rödvin. Några av modellerna har zonindelning. Det innebär att du kan ha alla tre typer av vin som ligger i samma garderob, med rätt temperatur i varje zon. När flaskorna vara ur apparaten, är det bra att kunna hålla flaskor kallt. För det är en vinkyl perfekt. En vinkyl finns i flera versioner och material.

Kylning i stor spande

Ud vin kylare hittar du också champagne och ølspande. En vinkyl är ofta bara för en flaska. Situationen är annorlunda med champagne. Med en champagnekylare, är det möjligt att ha flera flaskor i samma kylare. Modellerna varierar från en och upp till 8 cylindrar. Det gör att man kan ha olika flaskor i kylen. Det är smart när båda serveras champagne och vin för samma händelse. Det är inte bara vin och champagne, som måste kylas. Ibland är det också nödvändigt att hålla öl eller läsk kallt. För att det finns ølspande skapats för just detta. För att ge rätt stämning, är det möjligt att välja en ølspand med logotyper från en av de kända varumärken. En av de mest praktiska ølspande, det fällbara modell från Final Touch. Denna ølspand kan hålla många kall öl, och när den inte används, fyller det nästan ingenting.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna