Flair flaska till baren | Skandinaviens bästa Barlife →

Flair Bartending blir alltmer vanligt förekommande. Bartendrar som kan utföra coola trick bakom baren vinner automatiskt lite mer uppmärksamhet. Med en flair-flaska är du redo att gå direkt till träningslokalen. Flair-flaskor används som en slags "träningsflaska", vilket innebär att flaskan är stötsäker. Läs mer här

Loading...
Sätt stigande sortering
 1. 29%
  Flair Flaska 75 cl BTBL3326 by Beaumont color Svart
  Flair Flaska 75 cl
  Special Price 211,00 SEK Regular Price 298,75 SEK
 2. Flairco - flairflaska (0,75l) 1131 by PRIME BAR color Svart
  Flairco - flairflaska (0,75l)
  590,00 SEK
Sätt stigande sortering

Vad används en flair-flaska till

En flair-flaska är en speciell typ av flaska som ofta används inom bartending och cocktail-tillverkning. Dessa flaskor är vanligtvis designade med en snedställd topp och en botten som är tyngre än toppen. Denna design möjliggör att flaskan kan kastas och jongleras på olika sätt i luften medan drinkar tillreds.

Flair-bartending är en form av bartending där bartenders använder flair-flaskor och andra rekvisita för att utföra visuella och akrobatiska uppvisningar medan de gör drinkar. Flair-bartending har utvecklats till en konstform, och det finns internationella tävlingar i flair-bartending där bartenders kan visa sina färdigheter och kreativitet med flair-flaskor och andra rekvisita.

En flair-flaska kan ha olika storlekar och vikter beroende på varje enskild bartenders behov. Det finns också olika material som kan användas för att tillverka flair-flaskor, såsom glas, plast och metall. Varje typ av material har sina egna fördelar och nackdelar beroende på bartenderns preferenser och behov.

Flair-flaskor kan också designas med olika färger och mönster för att ge dem en mer unik och personlig touch. Det finns också en rad olika tekniker och trick som bartenders kan utföra med flair-flaskor, såsom att jonglera dem i luften, göra olika vridningar och rotationer och till och med göra akrobatiska rörelser med flaskorna.

Även om flair-bartending och användningen av flair-flaskor främst är relaterad till underhållning och visuellt tilltalande, kan det också ha en praktisk funktion inom bartending. Flair-tekniker kan hjälpa till att öka effektiviteten i baren genom att minska tiden som krävs för att göra vissa drinkar och öka kundnöjdheten genom en underhållande upplevelse.

Idag är flair-bartending och användningen av flair-flaskor en populär trend på många barer och klubbar runt om i världen. Det finns ett antal professionella bartenders som har uppnått internationell berömmelse genom sina flair-färdigheter och deltar i tävlingar och shower runt om i världen. Om du besöker en bar där flair-bartending praktiseras kommer du utan tvekan att imponeras av de imponerande färdigheter och trick som bartenders utför med flair-flaskor.

Varför är en flair-flaska designad som den är

En flair flaska är utformad med en lutande topp och en tyngre botten för att möjliggöra för bartenders att utföra olika tekniker och tricks medan de jonglerar och kastar den i luften.

Den lutande toppen gör det lättare för bartenders att greppa flaskan och ge den ett säkert grepp, medan den tyngre botten gör flaskan mer stabil i luften och lättare att kasta och rotera, samtidigt som den minskar risken för att flaskan kan brytas eller gå sönder vid stötar och slag.

Flair flaskor kan också ha olika storlekar och vikter, beroende på den enskilda bartenderns behov. Vissa bartenders föredrar lättare flaskor för mer avancerade tekniker, medan andra föredrar tyngre flaskor som är mer stabila i luften och lättare att hantera.

Det är viktigt att notera att en flair flaska inte bara är designad för att vara underhållande och visuellt tilltalande. Användningen av flair tekniker kan också hjälpa till att öka effektiviteten i baren genom att minska tiden som krävs för att göra vissa drinkar och öka kundnöjdheten genom en underhållande upplevelse.

Sammanfattningsvis är en flair flaska utformad för att ge bartenders möjlighet att utföra olika tekniker och tricks med flaskan samtidigt som de bibehåller en hög grad av stabilitet och säkerhet.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna