Bottle pilot | Köp Spritdispenser Online på Barlife

Flaska Pilot gör doserings perfekt

For gör goda drycker, är det viktigt att doseringen av de olika ingredienserna är helt rätt. En flaska Pilot är ett utmärkt verktyg för din bar om du vill dosera perfekt varje gång. Vem som helst kan använda en flaska Pilot, och den passar i praktiskt taget alla flaska. Läs mer om användningen av denna typ av flaska topp.

Loading...
Sätt stigande sortering
 1. Flaska Pilot med mätning 2cl 2017133 by Bottle pilot color Svart
  Flaska Pilot med mätning 2cl
  118,75 SEK
 2. Flaskpilot med mätning 3 cl 2017134 by Bottle pilot color Svart
  Flaskpilot med mätning 3 cl
  128,75 SEK
 3. Flaska Pilot 4 cl 2017122 by Bottle pilot color Svart
  Flaska Pilot 4 cl
  118,75 SEK
 4. Flaska Pilot 5 cl 2017123 by Bottle pilot color Svart
  Flaska Pilot 5 cl
  128,75 SEK
 5. Aquaflow Hällkork - 25ML* BTBL3047 by Beaumont color Silver
  Aquaflow Hällkork - 25ML*
  138,75 SEK
 6. Aquaflow Skänkpropp - 50ML* BTBL3049 by Beaumont color Silver
  Aquaflow Skänkpropp - 50ML*
  128,75 SEK
Sätt stigande sortering

Till skillnad från fritt flöde proppar med pip är du, med denna typ av flask topp till att dosen är exakt. Likaså arbetar nästan lika snabbt med en flaska Pilot, som med andra typer skænkepropper.

Bottle Pilot i olika størrelser

Det kan vara annorlunda, hur mycket sprit du vill dess dispenser ger. Vissa kommer bara några centiliter, medan andra kommer att ha 5 centiliter. Den minsta versionen ger två centiliter. Det är en av de mest använda, eftersom det är lättare att hälla en gång om du vill ha en starkare drink. Man kan få en flaska Pilot upp till 5 cl. Det är praktiskt om du har att tjäna stora drinkar eller cocktails. Då är du fri att invertera flaskan flera gånger, och därmed kan tjäna gäster snabbare. Generellt är det normalt att köpa en flaska Pilot, som är i den nedre delen. Detta beror på att du inte kan välja att fylla upp en här typen av flaskor övre halvan upp. Om du bara har en 5 cl modellen är det inte möjligt att hälla en liten mängd upp. Har du sett vårt breda utbud av mätutrustning och automater?

Vælg en flaska Pilot till bar

ägare eller operatör av en bar, kan det vara smart att använda en av dina flaskor. Det gör doseringen lättare för dina medarbetare och dina gäster kan njuta av en perfekt drink varje gång de beställer. En flaska Pilot är enkel och snabb att använda, och det säkerställer också att dina gäster inte behöver vänta på sina drinkar. Denna typ av flask toppen kan också ha en ekonomisk fördel för din bar. Med en dispenser för alla dina flaskor, är du säker på att det bara används den överenskomna mängden alkohol i varje dryck. Det är lätt för dina anställda att dubbla upp, och även om du använder stora snapsglas, är det lätt att hälla 2 cl upp. En flaska Pilot ser till att dina gäster får vad de betalat för. Dina anställda behöver inte uppskatta hur mycket alkohol de använder och barkeeper, du får betalt för den mängd alkohol som bruges.

Nem driva

en flaska pilot av de häftiga sakerna denna typ pourer är att du inte behöver vända flaskan varje gång du har gett. Det ska vara med andra typer av proppar med pip. Bör serveras många drycker, varv helt enkelt flaska en gång och låta vätskan avloppet från automaten. Sedan flyttar till lugna flaskan och dispenser till nästa glaset. Om man håller helt enkelt flaskan upp och ned, kommer dispensern automatiskt fyllas igen. Det är mycket snabbare än med ögat, och det ger ett mycket bättre resultat. Har du rengöra din flaska Pilot, kan du hälla igenom med tvålvatten och låt den stå lite. Efter 30 minuter, skölj av dig med vanligt vatten. Undvik att placera den i direkt solljus, eftersom det kan möra gummipluggen så att den läcker. Innan du installerar dispenser, är det en bra idé att doppa gummiproppen i varmt vatten i ca 30 sekunder. Så är det mer motståndskraftig om du pressa det lite snett i flaskan.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna