Skänka Proppar & Mätglaset

Cocktails och drinkar kan vara en komplicerad historia, särskilt när det kommer till de mer avancerade varianterna. När man ska göra drinkar är det ofta nödvändigt att arbeta snabbt för att undvika att dina gäster väntar. Utan rätt verktyg på bardisken kan resultatet snabbt bli dåligt. För att kunna göra goda cocktails är olika mätverktyg för alkohol viktiga. Du hittar dem i vårt stora utbud. Om du vill läsa mer om verktygen kan du klicka här

Loading...
Filter

Skänk och mått generellt

Barlife.dk är en online-återförsäljare av barutrustning och bartendertillbehör. På deras webbplats kan man hitta ett stort urval av olika barutrustning, inklusive skänkemått.

Skänkemåttet är en liten mätbägare som vanligtvis används av bartendrar och barpersonal för att mäta mängder alkohol och andra ingredienser till cocktails och drinkar. Skänkemåttet är vanligtvis tillverkat av metall eller plast och är utformat för att vara lätt att använda och enkelt att rengöra.

På Barlife.dk kan man hitta olika typer av skänkemått i olika storlekar och material. Det finns både jiggers som mäter 2 cl, 4 cl och 5 cl, samt mätbägare som mäter i ounces.

Om man driver en bar eller är en passionerad hemmabartender kan det vara en bra idé att investera i ett set av skänkemått för att säkerställa att man alltid kan mäta och hälla rätt mängder olika ingredienser till sina drinkar. Barlife.dk är en bra plats att börja på, eftersom de erbjuder ett brett utbud av skänkemått och andra typer av barutrustning till rimliga priser.

En jigger för varje tillfälle

En jigger är en liten mätenhet som ofta används i samband med sprit och cocktails. En jigger är en enhet som vanligtvis mäter 1,5 uns (ca 44 ml) eller 1 uns (ca 30 ml) och är vanligtvis tillverkad av metall eller plast.

Jiggern är en nödvändig enhet för bartenders eftersom den hjälper till att säkerställa att alla drinkar är enhetliga i storlek och styrka. En bartender kan snabbt mäta och hälla rätt mängder av olika ingredienser i en shaker eller glas med hjälp av en jigger.

Jiggern är också en användbar enhet för dem som vill göra cocktails hemma. Genom att använda en jigger kan man se till att man använder rätt mängder av varje ingrediens och därigenom uppnå den önskade smaken och styrkan i sin cocktail.

I vissa länder är jiggern en obligatorisk enhet i baren eftersom den hjälper till att säkerställa att ingen får för mycket alkohol, vilket kan leda till olyckor och skador.

Vippmåttor för alla dina cocktails

Vippmåttor är en typ av skänkmått som används av bartenders och andra yrkesverksamma som arbetar med att mäta och blanda ingredienser till cocktails och drinkar. Vippmåttet är vanligtvis tillverkat av metall eller plast och är utformat för att vara lätt att använda och enkelt att rengöra.

Här kan man hitta ett urval av olika vippmått i olika storlekar och material. Vippmåtten fungerar med hjälp av en vippanordning där man fyller ingredienserna i en skål på ena sidan, och vippmåttet vippar när rätt mängd har uppnåtts. Detta gör det enkelt att mäta rätt mängder av olika ingredienser utan att behöva läsa av på en måttbägare eller jigger.

Vippmått kan vara ett praktiskt och effektivt sätt att mäta och blanda ingredienser, särskilt om man arbetar med stora mängder ingredienser eller behöver mäta exakt till ett specifikt recept. Dessutom är vippmått också enkla att rengöra och kan tåla upprepad användning, vilket gör dem till en bra investering för en bartender eller en hemmablandare.

Effektiv dosering av sprit med en spritdispenser

BarLifes spritdispenser är ett effektivt och exakt sätt att dosera sprit på i barer och restauranger. Dessa spritdispenser är utformade för att minska spill och säkerställa noggrann mätning av mängden sprit som hälls i drinkar och cocktails.

Med en spritdispenser kan du enkelt och snabbt tillaga olika drinkar och cocktails samtidigt som du upprätthåller en hög kvalitet och jämnhet i dina drycker. Dispensern är lätt att använda och justera så att du kan anpassa mängden sprit efter behov.

Dessa doseringsmått är också enkla att rengöra och underhålla och är tillverkade av hållbara material som säkerställer långvarig användning och pålitlighet. Med BarLifes spritdispenser kan du förbättra effektiviteten och kvaliteten på din bar eller restaurang samtidigt som du minskar spill och följer alkoholreglerna.

Förbättrad precision och hygien med skänkproppar

Skänkproppar är ett oumbärligt verktyg i varje bar eller restaurang som vill förbättra precisionen och hygienen vid servering av drycker. Dessa skänkproppar är designade för att passa perfekt på flaskor och säkerställer att önskad mängd av drycken hälls varje gång.

Skänkpropparna är tillverkade av hållbart material som säkerställer långvarig användning och de är enkla att rengöra och underhålla. De är också justerbara så att du kan anpassa mängden av drycken efter behov och förbättra precisionen vid servering.

En av fördelarna med BarLifes skänkproppar är att de hjälper till att upprätthålla en hög standard för hygien i din bar eller restaurang. Eftersom skänkpropparna sitter fast på flaskan, förhindrar de att damm och andra föroreningar kommer in i flaskan, vilket kan förorena drycken och leda till hälsoproblem.

Till slut kan BarLifes skänkproppar också hjälpa till att minska spill och kostnader genom att förhindra överhällning och överkonsumtion av drycker. Med skänkpropparna kan du kontrollera mängden av dryck som skänks och se till att du får ut det mesta av varje flaska.

Optimerad tappning och precision med Bottle Pilot

Bottle Pilot är en revolutionerande tappningsenhet som ger dig ultimat kontroll och precision över dina drycker. Denna enhet är utformad för att passa perfekt på flaskor och kan justeras för att tappa önskad mängd dryck med noggrannhet och effektivitet.

Bottle Pilot är lätt att installera och använda och är en idealisk lösning för barer och restauranger som vill öka hastigheten och effektiviteten i sin dryckestillverkning. Bottle Pilot minskar spill och överhällning samtidigt som den ger en exakt och jämn tappning varje gång.

En av fördelarna med Bottle Pilot är dess mångsidighet och flexibilitet. Den kan användas på ett brett utbud av olika flaskor och passar för olika typer av drycker som sprit, sirap och juice. Bottle Pilot gör det också möjligt att tappa flera drycker samtidigt vilket sparar tid och ökar produktiviteten.

Bottle Pilot är också lätt att rengöra och underhålla och den är tillverkad av hållbart material som garanterar långvarig användning och tillförlitlighet. Med Bottle Pilot från BarLife kan du förbättra precisionen och effektiviteten i din bar eller restaurang samtidigt som du minskar spill och ökar kvaliteten på dina drycker.

Hållbarhet och bekvämlighet med tappflaskor

Tappflaskor är oumbärliga verktyg i varje bar eller restaurang som vill förbättra effektiviteten och bekvämligheten i sin tappningsprocess. Dessa behållare är utformade för att säkerställa en jämn och exakt tappning varje gång samtidigt som de är hållbara och lätta att rengöra och underhålla.

Tappflaskor är tillverkade av högkvalitativa material som garanterar långvarig användning och tillförlitlighet. De är lätta att fylla och kan rymma stora mängder drycker, vilket gör dem idealiska för hektiska barer och restauranger.

En av fördelarna med tappflaskor är deras mångsidighet och flexibilitet. De kan användas för en mängd olika drycker, såsom juice, sirap och sprit. Behållarna är också lätta att transportera och förvara eftersom de är lätta och kompakta.

Till slut kan tappflaskor hjälpa till att minska spill och kostnader genom att förhindra överhällning och överkonsumtion av drycker. Med dessa behållare kan du kontrollera mängden dryck som tappas och se till att du får mest möjligt ut av varje flaska.

Sammantaget är tappflaskor en praktisk och pålitlig lösning för varje bar eller restaurang som vill förbättra effektiviteten, precisionen och hållbarheten i sin tappningsprocess.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna