Muddler - se det breda utbudet av murbruk för drycker

För att kunna göra alla drinkar i din bar behöver du en muddler. En muddler är ett av de mest använda och oumbärliga verktygen i en bar. Den används bland annat till en klassisk Mojito och är bra för att få ut alla smaker och oljor från citrusfrukter och kryddor. Om dina cocktails eller drinkar ska tas till högsta nivå, är det nödvändigt att ha en muddler i din bar. Läs mer här

Loading...
Sätt stigande sortering
Page
 1. Cocktailsked med muddler BTBL3568 by Beaumont color Svart
  Cocktailsked med muddler
  48,75 SEK
 2. Plast Muddler 21,5cm BTBL3573 by Beaumont color Svart
  Plast Muddler 21,5cm
  28,75 SEK
 3. Wood Muddler 25cm BTBL3578 by Beaumont color Svart
  Wood Muddler 25cm
  78,75 SEK
 4. Ringgrepp i rostfritt stål 6247 by BARLIFE color Svart
  Ringgrepp i rostfritt stål
  78,75 SEK
 5. Muddler - Rostfritt stål 5502 by BARLIFE color Svart
  Muddler - Rostfritt stål
  87,50 SEK
 6. Trä Muddler 20cm BTBL3572 by Beaumont color Svart
  Trä Muddler 20cm
  38,75 SEK
 7. Mortel i stål 21 cm Bar0115 by NON BRAND color Svart
  Mortel i stål 21 cm
  30,00 SEK
 8. Kopparmuddler MDLR0004-CP by Beaumont color Kobbar
  Kopparmuddler
  88,75 SEK
 9. Muddler 360 - Urban bar UB837 by Urban Bar color Svart
  Muddler 360 - Urban bar
  105,00 SEK
 10. Rostfritt stål Muddler - Genware MUD2 by Genware color Svart
  Rostfritt stål Muddler - Genware
  148,75 SEK
 11. Svart plastmuddler MDLR0001 by Beaumont color Svart
  Svart plastmuddler
  8,75 SEK
 12. Gun Metal Muddler 22.5cm - Genware MUD2GM by Genware color Svart
  Gun Metal Muddler 22.5cm - Genware
  258,75 SEK
 13. Antik Mässing Muddler BTBL3654 by Beaumont color Svart
  Antik Mässing Muddler
  148,75 SEK
 14. Mojito stämpel i koppar ST14060 by Steel-Function color Kobbar
  Mojito stämpel i koppar
  365,00 SEK
 15. 25%
  Muddler 20,5cm Koppar/plast 11193360 by APS color Kobbar
  Muddler 20,5cm Koppar/plast
  Special Price 128,00 SEK Regular Price 171,25 SEK
 16. Muddler Guld - Blanda 22cm 3885 by Beaumont color Svart
  Muddler Guld - Blanda 22cm
  138,75 SEK
 17. Koppar Muddler 22.5cm - Genware MUD2C by Genware color Svart
  Koppar Muddler 22.5cm - Genware
  258,75 SEK
 18. Muddler UB - Urban bar UB93 by Urban Bar color Svart
  Muddler UB - Urban bar
  62,50 SEK
 19. Muddler 21cm trä 11193180 by APS color Svart
  Muddler 21cm trä
  125,00 SEK
 20. 11%
  Barsats By Bercato® B60053 by SCANDINAVIAN HOME color Svart
  Barsats By Bercato®
  Special Price 199,00 SEK Regular Price 223,75 SEK
Sätt stigande sortering
Page

Kategorin muddler erbjuder ett brett utbud av olika muddlers i olika material, design och storlekar. Detta ger möjlighet att välja den muddler som passar bäst för ens individuella behov och preferenser när man gör cocktails.

Förutom olika material finns det också olika designer och storlekar i kategorin. Vissa muddlers har en längre skaft som ger möjlighet att muddle ingredienser i höga glas, medan andra har en kortare skaft och är mer kompakta och lättare att hantera.

Sammanfattningsvis är denna kategori en fantastisk plats att hitta rätt muddler för att hjälpa till att förbättra smaken av cocktails och lägga till en professionell look till en cocktailbar. Med det breda utbudet av olika material, designer och storlekar kan man hitta en muddler som passar varje stil och preferens.

Bättre drinkar med en muddler

En muddler är ett oumbärligt verktyg i baren när det gäller att göra läckra cocktails med en intensiv smak och doft. Genom att använda en muddler kan man frigöra smaker och dofter från ingredienserna som används i cocktailen och därmed förbättra smaken av cocktailen.

Ingen muddler, ingen mojito! Att göra en mojito kräver olika redskap och innan man börjar är det viktigt att man säkerställer att man har alla nödvändiga ingredienser och verktyg. Muddlern är ett verktyg som påminner om en mortel men den är inte avsedd att krossa ingredienserna som en mortel är. Med en muddler är det möjligt att pressa alla olika smaker och oljor ur ingredienserna. Det bidrar till att ge en ännu läcker smak till dina drinkar. När man använder den handlar det inte om att använda den vilt och våldsamt. Det kommer ingenting gott ur det. Den ska istället användas försiktigt där man med lugna och kraftfulla tryck pressar safterna och oljorna ur sina ingredienser. Du kommer att bli förvånad över hur bra dina drinkar kan bli med rätt verktyg.

Det finns många andra cocktails som kräver användning av en muddler, som mint julep, smash, pisco sour och många fler. Genom att använda en muddler kan man hjälpa till att förbättra smaken och doften av dessa cocktails och skapa en mer komplex och nyanserad smak som kan imponera på dina gäster och förbättra din cocktailskaparförmåga.

Till sist kan man säga att en muddler är ett verktyg som kan hjälpa till att skapa bättre cocktails. Genom att frigöra smaker och dofter från ingredienserna kan man skapa en mer komplex och nyanserad smak som kan göra dina cocktails ännu mer läckra och minnesvärda.

Muddler i trä, plast eller metall

Du kanske har estetiska preferenser eller kanske ska den passa in i ett visst tema. Oavsett vad är det möjligt att hitta en som är tillverkad i det material du söker. Själva funktionaliteten i muddlern påverkas inte av materialet. Det handlar om hur den används.

Trämuddlare är ett populärt val bland bartenders och cocktailentusiaster på grund av deras naturliga estetik och varma känsla i handen. De är också mycket hållbara och kan motstå upprepad användning. En annan fördel med trämuddlare är att de vanligtvis har en platt botten, vilket är idealiskt för att muddla mjuka ingredienser som bär och örter. Men man bör vara uppmärksam på att trämuddlare kan absorbera smak och aroma från ingredienserna om de inte rengörs ordentligt.

Plastmuddlare är ett budgetvänligt val och är också mycket hållbara. De är lätta att rengöra och kan tåla höga temperaturer, vilket gör dem idealiska för användning i varma cocktailrecept. De är också hygieniska eftersom de vanligtvis kan tvättas i diskmaskin. En nackdel med plastmuddlare är dock att de kan böjas eller brytas om de utsätts för för mycket kraft.

Metallmuddlare är också hållbara och hygieniska och kan tåla höga temperaturer. De har vanligtvis en böjd botten, vilket är idealiskt för att muddla mer hållbara ingredienser som citrusfrukter och ingefära. En nackdel med metallmuddlare är dock att de kan vara tunga och glatta, vilket kan göra dem svåra att hantera och styra.

Oavsett vilken typ av muddler man väljer, är det viktigt att komma ihåg att rengöra den ordentligt efter varje användning för att undvika överföring av smak och bakterier till andra cocktails. Det är också viktigt att välja en muddler som passar ens individuella behov och preferenser, så att man kan få mest möjliga nytta av den när man gör cocktails.

Välj rätt glas

Om du vill använda muddlern direkt i glaset som din drink ska serveras i är det viktigt att glaset är hållbart. Även om en muddler inte behöver användas våldsamt, behöver den fortfarande pressas relativt hårt. Det betyder att du behöver ha ett ordentligt grepp om glaset. Se till att dina glas är robusta i botten och har tjocka sidor så att glaset inte går sönder i handen. Se också till att placera glaset på ett bord när du använder muddlern. Alternativt kan en shaker användas där ingredienserna muddlas och sedan hälls över i ett glas. Behöver du robusta glas till din bar? Kolla in vårt stora utbud här

Det viktiga verktyget för att skapa bättre cocktails

En muddler är ett viktigt verktyg när det kommer till att göra välsmakande cocktails. Den är designad för att krossa och blanda ingredienserna i cocktails, och genom att muddla ingredienserna kan man frigöra smaker och dofter som hjälper till att förbättra smaken av cocktailen.

Det är viktigt att använda muddlern med försiktighet och undvika att använda för mycket kraft, eftersom detta kan skada glaset eller ingredienserna. Det är också viktigt att välja rätt teknik och undvika att över-muddla ingredienserna, eftersom det kan resultera i en bitter eller övermäktig smak i cocktailen.

Muddlers finns i olika material, inklusive trä, plast och metall, och varje typ har sina egna fördelar och nackdelar. Trämuddlers är populära på grund av deras naturliga estetik och varma känsla i handen, men de kan absorbera smak och doft från ingredienserna om de inte rengörs ordentligt. Plastmuddlers är budgetvänliga och lätta att rengöra, men de kan böja eller brytas om de utsätts för för mycket kraft. Metallmuddlers är hållbara och hygieniska, men kan vara tunga och glatta, vilket kan göra dem svårare att hantera och styra.

Oavsett vilken typ av muddler man väljer är det viktigt att välja en som passar ens individuella behov och preferenser, så att man kan få ut det mesta av den när man gör cocktails. Det är också viktigt att komma ihåg att rengöra muddlern ordentligt efter varje användning för att undvika överföring av smak och bakterier till andra cocktails.


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna