Barkniv och skalare - hitta all utrustning du behöver för din bar

Knivar och peelere

att göra det bästa drinkar och cocktails, är det viktigt att ha rätt verktyg i sin bar. Knivar och peelere kan användas för att nå nya höjder med dina drycker. En potatisskalare eller en citrusskal är ett vanligt verktyg i barverdenen. Den kan användas när du förbereder din garnering, och när du gör dina drinkar. Läs mer om skalare och barknive här

Loading...
Sätt stigande sortering
 1. Citrus Peeler BTBL3674 by Beaumont color Svart
  Citrus Peeler
  59,00 SEK
 2. SKALKNIV JONAS ROSTFRI 2024098 by HAAHR & CO color Svart
  SKALKNIV JONAS ROSTFRI
  39,00 SEK
 3. Bar Kniv BTBL3695 by Beaumont color Svart
  Bar Kniv
  65,00 SEK
 4. Barkniv spets 50421511 by NON BRAND color Svart
  Barkniv spets
  65,00 SEK
 5. Sabatier ALLKNIV 10 cm (pk1) 117-168-001 by Sabatier color Svart
  Sabatier ALLKNIV 10 cm (pk1)
  239,00 SEK
 6. Barkniv rund spids 2026136 by NON BRAND color Svart
  Barkniv rund spids
  139,00 SEK
 7. Sunkist knivset - 10 kilor 5643 by Sunkist color Svart
  Sunkist knivset - 10 kilor
  4585,00  SEK
 8. Skalare set ST72009 by Steel-Function color Svart
  Skalare set
  239,00 SEK
 9. Urtekniv i svart/grått 9924516 by HAAHR & CO color Grå
  Urtekniv i svart/grått
  65,00 SEK
Sätt stigande sortering

Var noga med att ha ett bra urval av barknive i baren. En barkniv är viktigt när man gör flera drinkar samtidigt utan långa ventetid.

Peeler eller citrusskal kärt barn har många namn.

Proffs kallar detta verktyg för en skalare, men i allmänt språkbruk kallas en citrus skalare. I många drinkar som ska användas citrus. Detta beror på deras surhet och sötma. Oftast används saften från dessa frukter, men det är populärt att använda yttre skikt peeling. Skalade kan användas både som dekoration och som en verklig del av smakupplevelsen av drycken. Om du vill placera lite riven citrusskal på sin cocktail eller en efterrätt, då en citrusskal rätt verktyg. Med en skalare, är det möjligt att skala det yttre skiktet av den fina, tunna band eller i en något tjockare band. Vanligtvis har en potatisskalare ungefär fem små cirklar i slutet. Var och en av dessa kretsar fungerar som en liten skalare. Plock fem små bitar av citronskal. Om du vill ha en remsa av skal, använd skalare, som sitter bakom den lilla ringe.

Brug en skalare till garnish

De människor använder sina skalare att göra garnering för en cocktail när den är gjord i baren. Till exempel är det lite riven citrusskal till en läcker Gin & Tonic eller lite apelsinskal till en gammaldags. En skalare kan med fördel även användas vid framställning av torkade garnering. Skulle du lyfter cocktails upp till en högre nivå, då kan du använda torkad garnering. Med en potatisskalare eller citrusskal det super lätt. Du börjar med att göra tunna band eller breda remsor av citrusskal, äpplen, päron eller vad du vill. När du har riven det belopp du vill, lägga den på cookie blad i ugnen. Här bör det vara fyrkantig med medelhög värme i några timmar. Kom ihåg att hålla torkad garnering i en lufttät burk. Med rätt skalare, är det inga problem att göra läckra torkade toppa din cocktails. Detta är något dina gäster kommer elske.

En bra barkniv är en nødvendighed

Når saker ska gå snabbt i baren, så det är nödvändigt med bra utrustning. Även knivar inte kan vara den första utrustningen, du anser att de är viktiga att ha i sin bar. Man skulle kunna tro att alla knivar kan användas i en bar, men när du har provat en riktig barkniv inte kommer att använda något annat. Baren är ofta citrusfrukter, passionsfrukt eller jordgubb används. Det finns ingen anledning att använda stora knivar, där känslan är inte bra. En barkniv är liten och lätt, och sedan de små räfflorna på bladet. Det innebär att den inte glider av dina frukter, även om de kan blöta. Bladen är mycket tunna men otroligt stark så att de inte böjs. Generellt säkerställer goda barknive kan du snabbt klippa dina frukter ut, utan att orolig för din fingre.

Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna