Isske Ice tänger och för hygienisk hantering av isbitar →

För en riktig fest behöver du både isskopa och istång bakom baren när du ska servera goda drinkar till dina gäster. Med en isskopa och istång på baren är du väl förberedd för att hantera många cocktails. De flesta drinkar och cocktails serveras med is. Läs mer här

Loading...
Sätt stigande sortering
Page
 1. Istang 18cm rostfritt stål BTBL3586 by Beaumont color Svart
  Istang 18cm rostfritt stål
  29,00 SEK
 2. Isske 35cl Aluminium BTBL3642 by Beaumont color Svart
  Isske 35cl Aluminium
  59,00 SEK
 3. Isske 14cl Aluminium BTBL3641 by Beaumont color Svart
  Isske 14cl Aluminium
  49,00 SEK
 4. Istang 18cm Guld 3890 by Beaumont color Svart
  Istang 18cm Guld
 5. Isskovl 37 cl.m. dränk svart 12-1412-2 by NON BRAND color Svart
  Isskovl 37 cl.m. dränk svart
  149,00 SEK
 6. Istang - - Genware 62503 by Genware color Svart
  Istang - - Genware
  29,00 SEK
 7. Isske klar plast 36cl 1135-4 by PRIME BAR color Svart
  Isske klar plast 36cl
  239,00 SEK
 8. Isske (20 cm) 9900069 by HAAHR & CO color Svart
  Isske (20 cm)
  39,00 SEK
 9. Garnish pincet 25cm - Urban bar UB4223 by Urban Bar color Svart
  Garnish pincet 25cm - Urban bar
  69,00 SEK
 10. Isske rostfritt stål slidset - 0,35l 6377 by PRIME BAR color Svart
  Isske rostfritt stål slidset - 0,35l
  139,00 SEK
 11. Pipettglas - Urban bar UB4224 by Urban Bar color Svart
  Pipettglas - Urban bar
  79,00 SEK
 12. Plastik isske med dränering - klar 20cl BTBL3644C by Beaumont color Svart
  Plastik isske med dränering - klar 20cl
  89,00 SEK
 13. Isske 170 ml 2034281 by Chef & Som color Svart
  Isske 170 ml
  59,00 SEK
 14. Isske klar plast 72cl 1135-7 by PRIME BAR color Svart
  Isske klar plast 72cl
  179,00 SEK
 15. Garni pincet BTBL3673 by Beaumont color Svart
  Garni pincet
  139,00 SEK
 16. Isskovl 25 cl. vit plast 12-305W by NON BRAND color Vit
  Isskovl 25 cl. vit plast
  69,00 SEK
 17. Isske vit plast 2,25L Kork SC9 by Genware color Svart
  Isske vit plast 2,25L Kork
  19,00 SEK
 18. Isske Klar - 17 cl 4306-07 by Genware color Svart
  Isske Klar - 17 cl
  109,00 SEK
 19. Isske klar plast 18cl 1135-1 by PRIME BAR color Svart
  Isske klar plast 18cl
  279,00 SEK
 20. 22%
  Isske metal 30cl 1221-3 by PRIME BAR color Svart
  Isske metal 30cl
  Special Price 109,00 SEK Regular Price 140,00 SEK
Sätt stigande sortering
Page

Iskäror och isstickor, viktiga verktyg i varje bar

Iskäror och isstickor är viktiga verktyg i varje bar, då de gör det möjligt för bartenders att hantera is och andra ingredienser på ett effektivt och hygieniskt sätt. En iskärna är utformad för att vara skarp i kanten och har ofta en skopformad form, vilket gör det enkelt att ta ut is ur isbehållare eller ismaskiner. Isstickor är däremot mer mångsidiga, då de kan användas för att hantera många olika ingredienser, såsom citrusfrukter, bär eller andra garneringar som används i drinkar. Barlife.dk erbjuder olika typer av iskäror och isstickor, som är designade för att möta olika behov i en bar. Till exempel finns det några iskäror och isstickor som är tillverkade av rostfritt stål, som är hållbart och lätt att rengöra, medan andra är tillverkade av plast, som är mer budgetvänligt och lätt att byta ut. Det finns också iskäror och isstickor i olika storlekar, som passar olika situationer. Om du har en hektisk bar med många beställningar kan du behöva större iskäror och isstickor som kan hantera större mängder is och ingredienser på en gång. Om du däremot har en mindre bar eller en hemmabar kan mindre iskäror och isstickor vara tillräckliga.

En bra iskärna och issticka är inte bara viktig för att hantera ingredienserna, utan de är också viktiga för hygienen i en bar. När man hanterar is eller andra ingredienser är det viktigt att undvika kontakt med händerna eller andra ytor som kan innehålla bakterier. Genom att använda en iskärna eller issticka kan bartenders undvika att sprida bakterier och hålla dryckerna rena och säkra. Sammanfattningsvis är iskäror och isstickor viktiga verktyg i en bar, och om du vill ha en välutrustad bar är det en bra idé att investera i några av dessa verktyg. På Barlife.dk kan du hitta ett brett utbud av iskäror och isstickor som kan möta dina behov och hjälpa dig att göra perfekta drinkar.

Istänger i Rostfritt Stål - Ett måste-verktyg

En istång i rostfritt stål är ett måste-verktyg för varje bar. Denna typ av istång är tillverkad av hållbart rostfritt stål och är designad för att hantera is och andra ingredienser på ett hygieniskt sätt. På Istang 18cm rostfritt stål kan du hitta en 18 cm lång istång i rostfritt stål, som är perfekt för att hantera ingredienser i både stora och små glas.

Istånget har en lätt böjd form som gör det enkelt att gripa tag i isen eller ingrediensen, medan den 18 cm långa längden möjliggör att nå botten på även de djupaste glasen. Denna istång är också mycket mångsidig och kan användas för att hantera ett brett utbud av ingredienser, inklusive citrusfrukter, bär, socker eller andra dryckesingredienser.

En istång i rostfritt stål är inte bara praktisk utan också hygienisk. Genom att använda en istång undviker bartenders kontakt med ingredienserna med sina händer, vilket kan överföra bakterier till dryckerna. Denna istång kan enkelt rengöras och steriliseras mellan användningar, så att du alltid kan bibehålla en ren och säker bar.

Sammanfattningsvis är en istång i rostfritt stål en oumbärlig del av bartenderverktygen, och denna 18 cm långa istång från Istang 18cm rostfritt stål är ett pålitligt och hållbart val som kan hjälpa dig att skapa perfekta drinkar varje gång.

Effektiv Iskopa med dräneringsfunktion

Iskopa 37 cl.m. dräneringsfunktion svart är en iskopa som är designad för att enkelt överföra is från en isbehållare till drinkar eller andra serveringsfat. Iskopan är tillverkad av plast och har en kapacitet på 37 cl. Den är också utformad med en dräneringsfunktion som gör det möjligt för överskottsvätska eller smältvatten att rinna av så att du endast plockar upp isen och inte vätskan.

Iskopan är ett praktiskt verktyg för bartenders då det gör det enkelt att dosera rätt mängd is i varje drink. Isen kan plockas upp och placeras direkt i glaset eller shakern, vilket ger ett mer exakt och effektivt sätt att tillsätta is i dryckerna.

Iskopan är också lätt att rengöra och tål enkelt upprepad användning i en hektisk bar. Den svarta färgen ger också en elegant och stilren look som passar in på vilken bar som helst.

Om du söker ett effektivt och praktiskt sätt att hantera is på kan denna Iskopa 37 cl.m. dräneringsfunktion svart vara ett bra val för dig.

Effektiv isskovel med dräneringsfunktion

Isskoveln är ett praktiskt verktyg för bartenders eftersom den gör det lätt att dosera rätt mängd is i varje drink. Isskoveln är tillverkad av plast och har en kapacitet på 37 cl. Den är också utformad med en dräneringsfunktion som gör det möjligt för överskottsvätska eller smältvatten att dräneras bort, så att du bara hämtar isen och inte vätskan.

Isen kan hämtas upp och placeras direkt i glaset eller shakern, vilket ger ett mer exakt och effektivt sätt att lägga till is i dryckerna. Isskoveln är också lätt att rengöra och kan enkelt hantera upprepade användningar i en upptagen bar. Den svarta färgen ger också en elegant och stilren look som passar till alla barer.

Om du letar efter ett effektivt och praktiskt sätt att hantera is, kan denna isskovel vara ett bra val för dig.

Isskopa i Aluminium - Ett Hållbart och Lättviktigt Val för Isbehandling

En isskopa i aluminium är ett populärt val för isbehandling på en bar. Detta beror främst på aluminiumets hållbarhet och lätta egenskaper, vilket gör det till ett idealiskt material för att klara av upprepad användning och hantering.

En isskopa är en viktig verktyg på en bar eftersom den möjliggör överföring av is från isbehållare till drinkar eller andra serveringsfat på ett effektivt och hygieniskt sätt. En isskopa i aluminium är ett pålitligt val eftersom den kan klara av upprepad användning och hantering utan att böjas eller brytas.

Isskopan i aluminium är designad med en krokformad ände som gör det enkelt att hänga upp den på isbehållaren så att den är inom räckhåll. Den platta skedformen gör det enkelt att plocka upp is från isbehållaren och överföra den till drinkar eller andra serveringsfat. Isskopan är också utformad för att vara lättviktig så att den är lätt att hantera och minskar belastningen på händer och armar.

Aluminium är också lätt att rengöra och kan enkelt hantera upprepad användning på en upptagen bar. Det rostfria materialet ser till att isskopan inte rostar och kan rengöras enkelt och snabbt så att den är redo att användas på kort tid.

En isskopa i aluminium är ett bra val för alla barer, oavsett om det är en liten bar eller en större restaurang. Denna typ av isskopa är hållbar, lättviktig och lätt att rengöra, vilket gör den till ett pålitligt och effektivt verktyg för att hantera is i din bar.

Om du söker en pålitlig och effektiv isskopa som kan klara av upprepad användning och hantering så är denna isskopa i aluminium ett bra val för dig.Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna