Pageant - hitta alla dricka spel som sträcker sig från öl bong för skott spel

Här hittar du de bästa spelen

måste sätta partiet är anten en säker vinnare. Vi har samlat en rad olika spel, som passar perfekt fest. Förutom festtåg, så hittar du också ett stort sortiment av olika trädgårdsspel. Det finns en hel del klassiker som kung spel, tetherball och krocket. Vi uppdaterar kontinuerligt med nya spel, så att du kan vara säker på att du alltid de senaste spelen till festen eller trädgården, här på Barlife. Läs om spel här

Loading...
Filter

Sätt igång sommaren med trädgårdsspel

När vädret är bra är det dags att komma ut och njuta av det. Om du har en trädgårdsfest eller bjudit in vänner för trädgårdsnjutning, blir stämningen alltid på topp med ett trädgårdsspel. Trädgårdsspel finns i många olika varianter, så det finns säkert ett som passar dig. Några av de mest populära trädgårdsspelen är krocket, kungaspel och stigspel. Krocket har varit populärt i många år och har varit en given inslag på olika trädgårdsfester. På senare år har särskilt kungaspel blivit mycket populärt. Det beror på att många kan delta samtidigt, och det appellerar till alla åldrar. Kungaspel går ut på att kasta träklossar och välta motståndarens klossar innan en kloss i mitten av banan måste vältras. En av de senaste trenderna är stigspel. Stigspel går ut på att kasta två sammanlänkade bollar runt tre horisontella stänger. Det låter enkelt, men stigspel kan vara ganska utmanande.

Beer Pong är kungen av festspel

Det finns många olika spel som fungerar bra på fester. Beer Pong måste dock sägas vara kungen av dessa spel. Om du vill spela beer pong på din nästa fest har vi utrustningen du behöver. I vårt sortiment hittar du till exempel ett riktigt beer pong-bord med de officiella måtten. Ett beer pong-bord kan fällas ihop när det inte används. Det är smart eftersom det inte tar mycket plats. Om du ändå inte har plats för ett beer pong-bord är det möjligt att köpa en matta som du kan lägga på ditt matbord eller köksö. De finns i flera olika varianter som kan pigga upp din fest. "Flip the Cup" och olika tärningsspel är också klassiker på festen. Vi har både plastmuggar och massor av tärningar och tärningsbägare så att du kan spela dessa spel på din nästa fest.

Klassiska spel som dryckesspel

När det är fest på agendan kan man absolut ha kul med några av de klassiska spelen. Några av de riktiga dryckesspelen måste köpas, men du kan också använda helt vanliga spel och justera dem lite. Få har inte en uppsättning spelkort. Spelkort är ett måste och de kan användas till många roliga dryckesspel. Tärningar är en annan klassiker, och varje riktig bar har gott om dem. Om du inte har tärningar i din hemmabar bör du skaffa några genast. Till tärningar hör en tärningsbägare. Du bör ha en tärningsbägare i din bar så att både "Macks" och bluff kan spelas. Med en tärningsbägare och tärningar kan du vara säker på att dina gäster kan ha det trevligt och komma på egna dryckesspel.

Dart hör hemma i baren

Det är sällan som nya klassiker dyker upp bland trädgårdsspel. Oftast är det samma spel som folk väljer att spela i trädgården. Ett av spelen som ändå har funnit sin väg in i norrmännens hjärtan är kungaspel. Kungaspel kallas också vikingaspel. I sin enkelhet går det ut på att välta det andra lagets träklossar. Lyckas man med det vinner man spelet. Det finns skillnad i storleken på klossarna i ett vikingaspel, och därför kan det vara svårt att träffa de sista. Det leder ofta till en hektisk avslutning. Kungaspel eller vikingaspel kan snabbt bli en klassiker bland din vänkrets.

Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna