Köp möbler för baren här

Hos Barlife har vi alt utstyr til baren. Vi har et av Danmarks største utvalg av utstyr, og det finner du i nettopp denne kategorien. Vi har alt i drypbakker, dispensere, flaskholdere og lignende. Enten du leter etter utstyr til den profesjonelle baren eller til å oppgradere hjemmebaren din, kan vi hjelpe deg. Gå på oppdagelsesferd i vårt sortiment og bli inspirert, slik at baren din inneholder alle nødvendige redskaper. Les mer her

Loading...
Filter

Få den perfekte bardisken - tips til innredning og design

Bardisken er det sentrale punktet i enhver bar. Det er her gjestene samles for å bestille drinkene sine og hvor bartenderne skaper sine mest fantastiske kreasjoner. Bardisken må ikke bare være funksjonell, men også ha et attraktivt design som tiltrekker kunder og gir dem en behagelig opplevelse.

Når man designer en bardisk, er det viktig å vurdere både form og funksjon. Bardisken må ha en praktisk utforming som gjør det enkelt for bartenderne å arbeide effektivt, samtidig som det er god plass til oppbevaring av ingredienser og redskaper. Samtidig må bardisken ha en tiltalende og innbydende estetikk som passer til den overordnede stilen og atmosfæren i baren.

Materialevalget er også viktig når man designer en bardisk. Det kan være alt fra tre, stein, glass eller metall. Valget av materialer avhenger av den ønskede stilen og følelsen i baren, samt om det er enkelt å rengjøre og vedlikeholde.

Belysning er også en avgjørende faktor i designet av bardisken. Riktig belysning kan skape en intim og koselig stemning og gi bardisken et tiltalende og innbydende utseende. Det er også viktig å vurdere plasseringen av belysningen, slik at det ikke blender gjestene eller skaper skygger som gjør det vanskelig å se ingrediensene og lage drinker.

Til slutt er det viktig å vurdere hvordan bardisken passer inn i den overordnede planleggingen av baren. Bardisken må passe godt inn i rommet og fungere som en sentral del av innredningen. Det er også viktig å vurdere hvordan bardisken passer til den type drinker og cocktailer som serveres, slik at den kan møte kravene som stilles til arbeidsområdet.

En velutstyrt og stilfull bardisk er en nødvendighet for enhver bar, enten det er en liten koselig bar eller en større, mer eksklusiv cocktailbar. En godt designet bardisk kan gjøre en stor forskjell i gjestenes opplevelse, samtidig som det gir bartenderne et effektivt og funksjonelt arbeidsområde.

Barmattor: Håll din bar ren och säker med rätt utrustning

Barmattor är en viktig del av bardisken eftersom de hjälper till att skydda ytan från spill och repor. De är också en viktig säkerhetsfunktion eftersom de hjälper till att minska risken för att halka och falla på en halt yta.

Barmattor finns i olika storlekar och material beroende på dina behov. Vissa är gjorda av gummi eller silikon medan andra är gjorda av mjukare material för att absorbera spill. De flesta barmattor är också lätta att rengöra och kan tåla upprepade diskningar.

Förutom deras praktiska syfte kan barmattor också vara en dekorativ tillägg till bardisken. Många barmattor är designade med olika färger och mönster som kan matcha eller komplettera barinredningen.

Det finns också specialdesignade barmattor för olika ändamål, till exempel skål-mattor som är designade för att hålla iskuber eller citrusfrukter. Det finns också barmattor med tryck av logotyper eller bilder som kan lägga till en personlig touch till bardisken.

Allt som allt är barmattor en viktig del av varje bardisk, och de kan hjälpa till att skydda ytan, minska risken för skador och till och med lägga till en dekorativ touch till bardisken.

Glashängare för effektiv och stilfull bar

Glashängare är en viktig del av varje bar och restaurang, och hos Barlife hittar du ett stort utbud av glashängare för din bardisk. Glashängarna finns i olika storlekar och typer så att du kan hitta den perfekta lösningen för dina behov.

En av fördelarna med att ha glashängare i baren är att det kan hjälpa till att organisera och optimera utrymmet på bardisken. Genom att hänga upp dina glas kan du enkelt och praktiskt frigöra plats på bordet för andra ändamål. Detta är särskilt viktigt i hektiska barer där utrymmet kan vara begränsat.

Glashängarna är också ett praktiskt sätt att skydda dina glas mot skador och repor. Genom att hänga upp glasen undviker du att de står och skramlar runt på bordet och riskerar att skadas. Detta är särskilt viktigt när det gäller finare och mer sköra glas som kräver extra försiktighet och uppmärksamhet.

Glashängarna är enkla att montera på baren och kan anpassas till olika glasstorlekar. De finns i olika material som rostfritt stål och krom och kan anpassas för att matcha din bars inredning och stil.

Förutom deras praktiska funktion kan glashängare också bidra till att skapa en elegant och stilfull atmosfär i baren. De kan bidra till att ge baren en professionell och polerad look som kan imponera och attrahera kunder.

Allt som allt är glashängare en viktig del av varje bardisk och ett praktiskt och elegant sätt att organisera och skydda dina glas. Hos Barlife hittar du ett brett utbud av glashängare i olika storlekar och material så att du kan hitta den perfekta lösningen för din bar.

Flaskhållare för effektiv förvaring och presentation av flaskor i baren

En flaskhållare är en viktig redskap i en bar, eftersom det ger en effektiv och platsbesparande förvaringslösning för alkoholflaskor. På Barlife.dk hittar du ett brett utbud av flaskhållare i olika storlekar och designer som passar alla typer av barinredning.

Flaskhållare kan vara en väggmonterad eller en bordmonterad lösning, och de kan också vara justerbara så att de passar olika flaskor och storlekar. En väggmonterad flaskhållare är en platsbesparande lösning eftersom den frigör bordplatsen och gör det enklare att hålla baren ren och organiserad.

Flaskhållare kan också vara en stilfull del av din barinredning eftersom de finns i olika designer och material, inklusive trä, metall och akryl. Vissa flaskhållare har också inbyggd belysning som kan ge en extra visuell effekt och göra flaskorna mer synliga för kunderna.

En flaskhållare är en praktisk och funktionell förvaringslösning för din bar, men den kan också ge en visuell effekt och ett estetiskt uttryck. Dessutom kan en flaskhållare också hjälpa till att skapa en organiserad och professionell arbetsplats, så bartender kan arbeta mer effektivt och erbjuda kunderna en god upplevelse.

På Barlife.dk kan du hitta ett stort utbud av flaskhållare i olika designer, storlekar och material som passar din bar-miljö och dina behov. Oavsett om du driver en professionell bar eller uppgraderar din hemmabar, kan en flaskhållare vara en viktig investering för att säkerställa en effektiv och organiserad barinredning.

Förvaring för bardisken

Förvaring är en viktig del av alla barinredningar eftersom det säkerställer att all utrustning och ingredienser är organiserade och lättillgängliga. Det finns olika typer av förvaringslösningar som passar olika behov och platsförhållanden.

En av de vanligaste förvaringslösningarna för barer är hyllor. Hyllor kan monteras på väggen eller hängas från taket och kan vara öppna eller stängda. Öppna hyllor ger enkel åtkomst till flaskor och utrustning, medan stängda hyllor skyddar mot damm och smuts. Dessutom kan hyllor utformas med olika nivåer så att det är lätt att komma åt olika typer av flaskor och utrustning.

En annan populär förvaringslösning är lådor och skåp. Lådor kan användas för att lagra mindre föremål som skedar, rörare, sugrör och servetter. Skåp är perfekta för att lagra större föremål som mixer- och blendermaskiner, flaskor, glas och annan större utrustning. Skåp kan ha glas- eller träpaneler och kan också ha olika nivåer eller rumuppdelning för att passa olika storlekar av utrustning.

Det finns också specialdesignade förvaringslösningar som är utformade specifikt för specifika typer av utrustning. Till exempel kan det finnas specialdesignade förvaringsboxar för vinglas, så att de kan förvaras på ett säkert sätt. Dessutom finns det också väggmonterade förvaringsenheter för vinflaskor som ger en elegant och platsbesparande lösning för vinflaskor.

Till sist kan det också finnas tillbehör till förvaring, som glasmärken och etiketter, som gör det lätt att organisera och identifiera olika flaskor och glas.

Oavsett vilken typ av förvaringslösning som väljs är det viktigt att se till att den passar behoven och platsförhållandena i baren. En bra förvaringslösning säkerställer en organiserad och effektiv barinredning som gör det enkelt att förbereda och servera drinkar till gästerna.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna