Skänka Proppar & Mätglaset

Skänk perfekta drycker cocktails och drinkar kan vara en komplicerad storlek. Särskilt om du flyttar in i de mer komplicerade sådana. När man förbereder drycker, är det ofta nödvändigt att göras snabbt, så att gästerna inte vänta. Utan rätt verktyg i baren, kan det snabbt ge några dåliga resultat. För att göra goda drinkar är olika mätverktyg sprit viktiga. Du hittar i vårt breda sortiment. Vill du läsa mer om de verktyg kan du trycka bara Läs mer
Sätt fallande sortering
Page
 1. Coley Jigger 25 / 50ml Guld - Urban bar UB4500G
  Coley Jigger 25 / 50ml Guld - Urban bar
  312,00 kr
 2. Doseringsmål 2 cl M/tæller 2017145
  Doseringsmål 2 cl M/tæller
 3. Kobber Medium Flow skænkeprop BTBL3039P
  Kobber Medium Flow skænkeprop
  50,00 kr
 4. Antik Kobber Freeflow skænkeprop 18068
  Antik Kobber Freeflow skænkeprop
 5. 40%
  SALE
  Posi-pour skænkeprop 3 cl. ass 21-2030
  Posi-pour skænkeprop 3 cl. ass
  Special Price 84,00 kr Regular Price 141,00 kr
 6. 40%
  SALE
  Posi-pour skænkeprop 4 cl. ass 21-2040
  Posi-pour skænkeprop 4 cl. ass
  Special Price 84,00 kr Regular Price 141,00 kr
 7. Velox skænkeprop 2 cl. Aut. 10-08-01-20
  Velox skænkeprop 2 cl. Aut.
  212,00 kr
 8. Velox skænkeprop 3 cl. Aut. 10-08-01-30
  Velox skænkeprop 3 cl. Aut.
  212,00 kr
 9. Coley Jigger 25 / 50ml Kobber - Urban bar UB4500CP
  Coley Jigger 25 / 50ml Kobber - Urban bar
  283,00 kr
 10. Final Touch Yarai Jigger FTA7039
  Final Touch Yarai Jigger
  184,00 kr
Sätt fallande sortering
Page
Sätt en pourer i flaskeEt av de mest använda verktygen i baren i en häll. De finns i olika versioner och hjälper dig att snabbt, häll rätt mängd alkohol eller sirap upp. Byggandet av de väsentliga för verksamheten. De är uppbyggda av princip genomströmning. En häll propp tillåter en viss mängd vätska att passera igenom under en sekund. Genom att vrida botten av flaskan i luften och håller det för en sekund, kommer det typiskt kör en cl vätska genom. I denna kategori hittar du också automater för spritflaskor. De är uppbyggda med en kammare för alkohol. När flaskan vänds upp och ned, är kammaren fylls medan insättning av en propp i flaskan. På detta sätt är det känt, mängden alkohol som har kommit i cocktail. En dispenser är lättare att använda, men också långsammare att flaskan skulle vändas varje gång kammaren har varit tømt.Cl mål eller jiggdansare till barenOm du driver en kommersiell bar, eller har ett bra hem bar, målebægere det en nödvändighet. Om du inte vill använda proppar med pip, är en cl mål eller en Jigger rätt val. Det fina med många av centilitermålene i vårt sortiment är att de har två mål. Målen är formade som ett timglas, där en ände, till exempel, rymmer 2 cl, medan den andra änden endast har utrymme för en centiliter. Denna typ av mätning cup är jargong kallas Jigger. Det är supersnabb att arbeta med, eftersom de flesta cocktails och drinkar, är uppbyggd kring två till sex centiliter sprit. De finns i större versioner, där det kan finnas utrymme för alla fem centiliter. Om du är osäker om vilken storlek du behöver, är den mest använda 1-2 centiliter eller 2-3 centiliter.Masser av sideboards -och mäta vårt sortiment inom bar utrustning, är en av de största i Norden. Du hittar garanterat mätutrustningen du behöver. Jiggers, cl mål och proppar med pip, vi har alla storlekar och typer. Vi har också ett stort utbud av shakers. En shaker är ett måste i baren. Boston shaker är förmodligen den mest använda typen. Boston shaker kan kombineras med de flesta glasögon, och när du har skakar kan du filtrera efter en av våra strainere. Vi har strainere i olika densiteter, så att du kan få filtreras precis som du vill. Det är möjligt att köpa en Boston shaker för sig själva, eller så kan de välja en barsæt. Med en barsæt du alltid måste du göra goda drinkar.
Skänk & mål priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa Skänk & mål hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna