Sifon

En riktig bar måste ha sifoner så att du kan göra vispgrädde

Med sifoner har vispad grädde aldrig sett bättre

Om du vill vara en professionell bar erbjuder vad folk vill ha så är det viktigt att ha förvärvat en sifonflaske med tillhörande sifoner . För endast med sifoner kan få den finaste vispgrädde, som ser så otroligt aptitretande
.  
Sifoner är viktigt att ha om du tänker erbjuda varma drycker i dess bar. För även om du tror främst av alkohol när du tänker på en bar, så dock oftast också tjänat många andra drycker och mat i en bar. Här är det en av de välkända varm choklad, som alla kommer att vilja så fort vintern närmar sig och kylan börjar dyka upp. Så folk börjar leta efter det bästa stället att få en varm choklad gjord av riktig choklad och & ndash; med riktigt bra grädde. Endast med sifoner kan få precis kräm som folk vill komma på toppen av sin varm choklad. För den vanliga snabbköpet vispgrädde är inte alls samma sak och dessutom lagt till det också en hel del socker och annat. Däremot sifoner vara det som gör folk komma tillbaka till prova den förtjusande varm chokladdryck.
Sifoner kan också användas för alkoholhaltiga drycker
Det är inte bara de läskedrycker som sifoner är användbara. För om du måste tjäna en Irish coffee enda sättet att göra det var att lägga till några vispad grädde med några kaffebönor på toppen. Och här inte fungerar, den vispade grädden är halt eller för hårt. Om du använder riktig grädde och goda sifoner så att du kan vara säker på att du får exakt den irländska kaffe som du gillar och vill göra
.  
Sätt fallande sortering
Page
 1. Mixology Rød Soda Sifon 1 Liter 5350
  Mixology Rød Soda Sifon 1 Liter
  1 422,00 kr
 2. iSi - Easy Whip Flødesifon 0,25 L - Hvid 1340
  iSi - Easy Whip Flødesifon 0,25 L - Hvid
  568,00 kr
 3. Thermo Express Whip 1L - ISI 1805
  Thermo Express Whip 1L - ISI
  2 276,00 kr
 4. 13%
  SALE
  Destino Sifon - Rustfrit stål (1,0l) 55243210
  Destino Sifon - Rustfrit stål (1,0l)
  Special Price 995,00 kr Regular Price 1 137,00 kr
 5. 8%
  SALE
  Soda Sifon BTBL3940
  Soda Sifon
  Special Price 1 280,00 kr Regular Price 1 388,00 kr
 6. 12%
  SALE
  Soda Sifon Mixology MSS
  Soda Sifon Mixology
  Special Price 1 137,00 kr Regular Price 1 294,00 kr
 7. Harlequin Guld Soda Siphon 1ltr 25207
  Harlequin Guld Soda Siphon 1ltr
  2 276,00 kr
 8. Harlequin Sort Soda Siphon 1ltr 25208
  Harlequin Sort Soda Siphon 1ltr
  2 276,00 kr
 9. Sæt Cream Profi/ Profi+ 3082
  Sæt Cream Profi/ Profi+
  283,00 kr
 10. Udskiftningshoved til Liss Soda Siphon - 1 & 2L 3596BS
  Udskiftningshoved til Liss Soda Siphon - 1 & 2L
  710,00 kr
Sätt fallande sortering
Page

Ægte flødeskum med en sifon

Skal du bruge meget flødeskum, eller skal du bruge små portioner ofte, så kender du til besværet med at piske. Det er tidskrævende og hårdt at piske en stor portion flødeskum, hvis det gøres i hånden. Anvender man en elektrisk håndmixer, er det ikke hårdt, men det kan være svært at stoppe i tide. I løbet af kort tid, kan flødeskum gå fra en lækker blød konsistens, til en mere klumpede og fast konsistens. Med en flødesifon får du perfekt flødeskum - hver gang. Det er blot at hælde fløde i tanken og sætte en patron i. Så er du klar til at lave flødeskum uden besvær. Skal du ikke bruge så meget af gangen, kan en sifon blot sættes i køleskabet. Fløden holder sig frisk, da kammeret er helt lufttæt. Husk at det første mængde efter en pause, skal i skraldespanden.

Flødeskumssprøjte til køkkenet

I en bar bruges der normalt mest flødeskum til en Irish Coffee. Her er det også vigtigt med lækker flødeskum. Det er ærgerlig at bruge andre gode ingredienser, og så vælge en billig flødeskum fra en flødeskumsdåse. I køkkenet bruges flødeskum mest til kager og andre desserter. Til en flødeskumssprøjte fås der et bredt udvalg af spidser, til at sætte i enden af sprøjten. På den måde kan man dekorere sine kager og desserter, med flødeskum i forskellige mønstre. Skal der lægges en flot flødeskumskant, er disse spidser et must i køkkenet. En flødeskumssprøjte gør det lidt at få rigtig flødeskum i bedste kvalitet. Samtidigt bliver det let at arbejde med. Vores udvalg spænder bredt i størrelser og materialer. Alle er i højeste kvalitet på markedet, og er nøje udvalgt til vores sortiment. Vil du hurtigt igang, er en pakkeløsning måske det rette for dig.

Sifon priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa Sifon hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna