Barværktøj - Brett utbud av bar utrustning för din bar till bra priser

Cool utrustning barenMan måste ha rätt barværktøj, i syfte att göra goda drinkar i baren. Om du vill erbjuda sina gäster cocktails från översta hyllan, så det är nödvändigt att ha sin barværktøj i ordning. I denna kategori hittar du all utrustning som behövs för att du kan utrusta din bar från A-Ö. Du hittar allt från is hinkar, Ice Cream kammar hem och stil flaskor. Hitta alla verktyg du behöver för att använda baren och läs mer här
Sätt fallande sortering
Page
 1. Boston Cocktail Shaker - Rød Komodo 17546
  Boston Cocktail Shaker - Rød Komodo
  354,00 kr
 2. Final Touch flaske shaker 18161
  Final Touch flaske shaker
  426,00 kr
 3. Tredelt Cocktailshaker Yukiwa Baron - gyldne - 510ml UB4058
  Tredelt Cocktailshaker Yukiwa Baron - gyldne - 510ml
  1 422,00 kr
 4. Cocktail sæt 1 - størrelse M 2985
  Cocktail sæt 1 - størrelse M
  497,00 kr
 5. SKRÆLLEKNIV JONAS RUSTFRI 2024098
  SKRÆLLEKNIV JONAS RUSTFRI
  56,00 kr
 6. Shaker Multicolor - Prime Bar - 350ml 6546-1
  Shaker Multicolor - Prime Bar - 350ml
  497,00 kr
 7. Isspand Barrel 11L BTBLMCN103
  Isspand Barrel 11L
  853,00 kr
 8. Is Cutter BTBL3353
  Is Cutter
  70,00 kr
 9. Mini Boston Shaker bund rustfrit stål BTBL3647
  Mini Boston Shaker bund rustfrit stål
  84,00 kr
 10. Boston Shaker bund Orange Pulvercoated BTBL3671ORA
  Boston Shaker bund Orange Pulvercoated
  178,00 kr
Sätt fallande sortering
Page
Låg kalla drycker Drycker och cocktails måste vara kall. Därför är det viktigt att ha isbitar i baren. För att inte gå alltför mycket mellan baren och frysen, är det en bra idé att investera i en ishink. En ishink kan ha många isbitar, och de kan hållas kall för länge. När du letar efter en ishink, kan ni båda välja med eller utan lock. För att få hygien i toppen, är det viktigt att du använder en Ice Tongs. Med Ice Tång inte använda fingrarna att ta isbitar. När du använder en Ice tång, överföra inte bakterier från händerna och din gäst drycker. Hur stor din ishink att vara är en bedömningsfråga. Det beror på om det bara användas för en liten privat fest, eller om du vill använda den i en riktig bar. Har du inte en frys stor kapacitet, är en ismaskin ett bra val. Flaunt dig framför dina gäster med stil bartenders många förknippar med flygande glas och flaskor när du gör drinkar. Det bidrar till att göra baroplevelsen bättre och skapa en bra show. Om du vill att behärska denna teknik i praktiken kan det vara svårt. Ett smart sätt att praktiken är att använda flair flaskor. De kan inte bryta, men mycket realistiskt. De kan fyllas med olika mängder vatten, så att de fungerar som halvfylld spritflaskor. Detta kan eventuellt kombineras med okrossbart glas. Denna typ av glas som kallas polykarbonat glas, och vi har naturligtvis också i vårt sortiment. Med denna utrustning du är redo att spärra utbildning. Bar utbildning är också mer än än stil. Bar utbildning är mycket även om att kunna behärska de mest kända drinkar och cocktails.
Barværktøj priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa Barværktøj hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna