Flair flaska till baren | Skandinaviens bästa Barlife →

Flair flaska till bartendern flair bartending blir allt vanligare.

Bartenders som kan göra häftiga tricks bakom baren, vinner automatiskt lite mer uppmärksamhet. Med en känsla flaska du är redo att gå rakt på gymmet. Flair flaskor används som ett slags "utbildnings flaska", vilket innebär att flaskan är okrossbara. Läs mer här

Loading...
Sätt stigande sortering
 1. Flair-flaska BTBL3326 by Beaumont color Svart
  Flair-flaska
  269,00 SEK
 2. Flairco - flairflaska (0,75l) 1131 by PRIME BAR color Svart
  Flairco - flairflaska (0,75l)
  479,00 SEK
 3. Flair flaska FLBT0001 by Beaumont color Svart
  Flair flaska
  249,00 SEK
Sätt stigande sortering

Du kan förlora den på golvet, utan händer minst. De flesta Flair flaskor ingår också pourer för att uppnå den mest realistiska træning.

Øv dig med en känsla flaska flair

bartending är inte lätt. Det tar många timmar av träning och många flaskor föll. Att det måste vara varken dyrt eller dum, med glasflaskor, så att du kan använda en känsla flaska. Flaskorna har en realistisk vikt och är utrustad med en häll. Det är möjligt att öva med tomma flaskor, eller fylla upp dem med en önskad mängd vatten. Flair flaskor finns i olika versioner, så att du kan öva så realistiskt som muligt.

Brudsikre glas

Om du behöver praxis att flair bartending, är det nödvändigt med stil flaskor. En annan bra sak att ha är okrossbart glas. De är gjorda av polykarbonat och kan inte bryta genom att förlora dem. Om du har rätt flair flaskor och splitter glas, finns det ingen chans att du kommer att förstöra allt. Var noga med att ha olika typer av glas, så utbildningen är så realistiskt som möjligt. Härifrån är det bara utöva det tar innan du behärskar flair bartending.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.0
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna