Barmaskiner att inkludera isbitar och blandning av drycker

Få en hjälpande hand med barmaskinerAlt snabbare och enklare i baren och köket, när du har rätt utrustning. Vi har samlat ett stort utbud av maskiner som passar perfekt i baren. Flera av dem kan användas för matlagning i köket. Vårt sortiment varierar från standardmaskiner för hemmabruk och upp till maskiner avsedda för professionella barer och restauranger. Förutom de maskiner, har vi också ett stort urval av tillbehör och reservdelar. Läs mer här
Loading...
Sätt fallande sortering
Page
 1. Citronpresser træ 6411
  Citronpresser træ
 2. Foodblender Hamilton Beach EXPEDITOR 1,8L. kande HBF600-CE
  Foodblender Hamilton Beach EXPEDITOR 1,8L. kande
  11 814,00 kr
 3. Limona citruspresser 55910601
  Limona citruspresser
  426,00 kr
 4. Wessamat C 105 isknuser 111
  Wessamat C 105 isknuser
  17 081,00 kr
 5. Juicer elektrisk, Hamilton Beach m/3 pressehoveder 1G96700
  Juicer elektrisk, Hamilton Beach m/3 pressehoveder
  8 540,00 kr
 6. Drinkmixer Triple Hamilton Beach m/3 stålbægre HMD400-CE
  Drinkmixer Triple Hamilton Beach m/3 stålbægre
  19 928,00 kr
 7. Blender Hamilton Beach SUMMIT m/støjskærm 1,8L HBH850-CE
  Blender Hamilton Beach SUMMIT m/støjskærm 1,8L
  18 504,00 kr
 8. Blender Hamilton Beach REVOLUTION m/kande 1,8L HBS1200-CE
  Blender Hamilton Beach REVOLUTION m/kande 1,8L
  48 399,00 kr
 9. 908™ Commercial Bar Blender - Hamilton Beach HB276
  908™ Commercial Bar Blender - Hamilton Beach
  3 557,00 kr
Sätt fallande sortering
Page
Kylda drycker med IsterningmaskinerDe flesta drinkar och cocktails ska serveras kall. Därför är det viktigt att alltid ha isbitar redo i baren. Det snabbaste och säkraste sättet att få det är att ha en ismaskin. Vårt sortiment omfattar vanliga iskubmaskiner för hem och upp till stora professionella maskiner. När du väljer en maskin, är det viktigt att bedöma hur mycket som ska användas. Om inte ska användas en hel del, inte betala för att köpa en stor modell. Det kräver en hel del makt och kommer att vara för dyrt om de bara behövde ett par kilo is. Om du väljer en mindre modell för privat bruk, kan du alltid göra ett par kilo is i förväg och lägg dem i frysen innan en stor fest. Ismaskinen är relativt snabb att göra glass och mindre versioner har ofta en kapacitet på ca 3 liter vand.Juicepresser i alla størrelserEn av maskinerna snabbt få mycket glädje av, är en juice eller juicepress. Det är nästan bara med en riktigt driver att man kan få läcker färskpressad juice. Det är möjligt att apelsiner och andra citrusfrukter. Om du vill juice från t.ex. äpplen, päron, är det inte så lätt utan en juicepress. Dina gäster kommer att älska ett glas färskpressad juice för en brunch, men juicen kan också användas för läckra drinkar. En Tequila Sunrise kommer att ha en betydligt bättre smak om den används tequila hög kvalitet och färskpressad apelsinjuice. Det finns både elektriska och manuella pressar. Om du vill ha saften från grönsaker, är det viktigt att välja en direkt juicer eller långsam juicer. Det är det rätta valet för grönsaker eftersom de kan tvinga alla saften ur ingredienserna. Juicers görs vanligtvis att pressa frukt, inte grönsak. Hitta rätt blenderUd av juice pressar och ismaskiner erbjuder sortimentet även på många andra produkter. Ett oumbärligt sak i baren och köket är en bra mixer. Vi har både Stavmixers och stora blandare med kannor. Vi fokuserar på kvalitet, och du hittar produkter från världens bästa varumärken - nämligen Hamilton Beach. Hamilton Beach har en lång historia i mixer, och göra dem i alla prisklasser. De små modellerna är ideellle för privat bruk, medan de stora kan hålla för professionell användning i en restaurang. Hamilton Beach har också modeller, som inte bara är en mixer. Det är samtidigt ett värmeelement. Med dessa modeller kan du göra en läcker grönsakssoppa direkt i mixern.
Barmaskiner priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa Barmaskiner hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna