Köp Beer Pong här - Vi har öl pong bord och öl pong koppar

Gör öl pong till festivalhöjdpunkter och skaffa dig en öl pong bord!

En av de största dricka spel är den klassiska öl pong från amerikanska högskolor och det är inte svårt att förstå varför det har blivit så populärt. Läs mer här

Loading...
Sätt stigande sortering
 1. Snabb pubbar och ölpongduk BR39124 by BARLIFE color Svart
  Snabb pubbar och ölpongduk
  169,00 SEK
 2. 1%
  Beer Pong luftmadrass - Neon BP181 by NON BRAND color Svart
  Beer Pong luftmadrass - Neon
  Special Price 735,00 SEK Regular Price 739,00 SEK
Sätt stigande sortering

Beer Pongs Origin

spel, även känd som Beirut, tros ha skett i USA 1950 vid Dartmouth College. Det sägs att spelet ursprungligen i nästföljande ordinarie spela bordtennis, där du använde bordtennisracket och en boll för att försöka slå nio koppar öl på ett bordtennisbord. Sedan dess har bat ut, så det är nu en vanlig knyck på handleden, och har utformats speciella öl pong bord med en mindre bredd. Druk spel har vunnit kritik över hela världen, vilket gör det både roligt och förenar människor.

Regler

At spela dricka spel öl pong är relativt enkel och kräver inte stora, när du har en öl pong bord och en öl pong set med röda koppar. För att spela beer pong måste först delas upp i två lag. Du väljer själv hur mycket du vill vara på varje lag, men i allmänhet är det enklast att vara högst två per lag. När du har delat lagen inrättat nio koppar öl i en triangel. Man kan generellt säga öl i koppen för att täcka 05:00 till 10:00 centimeter, men det är upp till lagen själva hur mycket de vill spela. Varje lag måste också ha en extra kopp vatten för att spola bordtennisbollar i fält skott. Du behöver två bordtennisbollar, och då är det annars lag vardera kommer att försöka slå varandras koppar. Varje lag har två skott, om inte bollen inte slår in och hoppar tillbaka till de återstående lagen. Kommer tillbaka bollen bör personen som sköt lågt så trickskud.Rammer båda bollarna i samma cup vara motståndarlaget som straff dricka en extra kopp. Båda lag får en gång under spelets gång be motståndare att hämta sina koppar eftersom de återigen möter sammanfattas. Det första laget att slå alla koppar vinnaren och måste ge sina överskjutande koppar för den förlorande laget.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna