Bar kylskåp

Drömmer du om ett kylskåp exklusivt för dina drinkar, så är det ett klassiskt barkylskåp som du ska ha fingrarna i. Kanske har du varit på ett hotell där din egen privata minibar finns installerad i rummet, med ett litet urval av öl, läsk och kanske till och med champagne. De flesta barkylskåp är försedda med en glasdörr så att du kan titta in i de kylda dryckerna, men du kan också enkelt hitta ditt nästa minikylskåp, som inte är genomskinligt.

Här på BarLife säljer vi barkylskåp i flera olika storlekar och utföranden, så du kan med största sannolikhet hitta ett kylskåp som passar dina och din bars behov. läs mer här

Loading...
Sätt stigande sortering
  1. Tanqueray Dry Gin, alkoholfri 0,0 % FL 70 51824 by TANQUERAY color Svart
    Tanqueray Dry Gin, alkoholfri 0,0 % FL 70
    299,00 SEK
Sätt stigande sortering

Barkylskåp till baren

För de flesta är det garanterat det genomskinliga kylskåpet som kommer att tänka på först när temat är barkylskåp. Ett kylskåp med glasdörr är perfekt för baren och används av många barer, restauranger, kaféer och mer. när öl ska hällas över bardisken. På grund av den relativt krympta strukturen jämfört med vanliga kylskåp ser barkylskåpet perfekt ut under bardisken eller som en inbyggd del av baren. På så sätt har du alltid kalla öl nära till hands, utan att kylen tar mycket golvyta från baren.

Barkylen kan i och för sig användas för att förvara de drycker man vill ha, men i de flesta fall är det i första hand öl och läsk som förvaras i den, varför barkylen även populärt kallas för ölkyl eller läskyl. ...

Med ett minikylskåp med glasdörr kan du alltid hålla koll på ingrediensen i dryckerna du förvarar i utan att behöva öppna och stänga kylskåpet i tid och otid. Du har ett kylskåp som är perfekt för installation eller som enkelt kan stå under bardisken och då har du så klart alltid svala drycker att dröja över disken.

Därför är barkylen ett "måste" när det kommer till möbler till din bar.

Här på BarLife har vi även ett stort utbud av vinkylare och champagnekylare, om du inte letar efter ett bestämt kylskåp utan istället en lite lättare apparat där du kan förvara en flaska champagne eller vitt vin kylt.

Barkylskåp i olika storlekar och former

Vi säljer allt från fatkylare till den klassiska kylen med glasdörr. För när det kommer till saker till baren är ett så kallat ölkylskåp en nödvändighet.

I den lite mer "oskyldiga" änden av skalan hittar vi fatkylaren, som tillhör den mer mobila och flexibla änden. En fatkylare är riktigt smart om du t.ex. måste stå i en monter för att marknadsföra en produkt, eller av någon annan anledning måste transportera den från A till B relativt ofta. Vi säljer fatkylare på 40 liter upp till 85 liter, så det finns gott om möjligheter att förvara många drycker i den. För att beskriva fatkylaren på det mest färgstarka sättet har man praktiskt taget en stång på hjul, vilket i många situationer kan vara oerhört användbart.

Av de minsta barkylskåpen säljer vi kylskåp med en kapacitet på 35 till 40 liter, både med och utan glasdörr. Om du inte har så mycket plats eller bara vill ha ett litet kylskåp med glasdörr så kan vi varmt rekommendera dig detta Minibar Display Kylskåp på 35 liter. Den passar perfekt i garaget, festlokalen eller arbetsplatsen och då är detta kylskåp helt tyst.

Behöver du en minibar som rymmer lite mer behöver vi en kaliber som heter +100 liter. Här har vi också ett brett utbud, men du får den allra bästa kvaliteten i vår 136 liters barkyl. Ramen är svart med glasdörr och i fronten finns värmeutandning vilket gör detta kylskåp till perfekt installation eller för placering under bardisken.

Du kan även byta ut enkeldörrsversionen mot storebror som har 2 dörrar istället. Här får du ett kylskåp med en kapacitet på 211 liter. Istället för att behöva öppna och stänga kylskåpet med den klassiska dörrfunktionen har detta kylskåp en skjutdörr så att du enkelt och snabbt kan ta dig till dryckerna, utan att hamna i besvärliga lägen.

Räcker du inte i 211 liter måste du ha fingrarna i den mycket stora versionen på 324 liter. Detta kylskåp är en version med 3 dörrar, som även har skjutdörrsfunktionen och tillhör en större bar, där det finns gott om plats under bardisken.

Den dekorativa minibaren

Om du gillar att skeda ut saker lite från den mer klassiska looken så får du här på BarLife några enormt coola minikylskåp med motiv. Om minibarkylskåpet uteslutande är tänkt som ett kylskåp för läsk kan det vara en idé med ett Coca Cola-kylskåp. Denna finns i både 50 liter och 115 liter, och kommer att ockupera baren med den ikoniska röda färgen och den omtyckta loggan. Självklart kan du även förvara öl i ditt Coca Cola-kylskåp, men det skapar en härlig stämning om du fyller upp skåpet med Coca Cola-burkar.

Om "Sticky Fingers" eller "Aftermath" också är några av dina absoluta favoritskivor, fuska då inte dig själv kylskåpet prydt med Rolling Stones legendariska tunga. Skapa en bild av rock 'n roll i baren eller på arbetsplatsen och skjut upp Mick Jaggers autentiska röst. Med tonerna från Rolling Stones kommer du garanterat att gå på gatorna och den coolaste atmosfären. Kapaciteten är ca. 50 liter, som kan fyllas på med öl, vatten och en massa coola gitarrsolon.

I motsatta änden av Coca Cola-skåpet hittar du kylskåpet inrett av öltillverkaren BECK’s. I nivå med ett Tuborg-kylskåp eller ett Carlsberg-kylskåp är denna modell väsentlig för förvaring av öl. Skapa en cool miljö i festlokalen, garaget eller arbetsplatsen med denna minibar som ser till att det alltid finns öl och vatten i kylen.

När du vill inreda din bar med läcker och samtidigt oumbärlig utrustning måste barkylen ingå i den kategorin av möbler. Och med de många olika alternativen för att hitta kylskåp i olika storlekar och utföranden kan du definitivt också hitta ett kylskåp som passar dina och din bars behov. Oavsett om du driver en professionell bar, eller är den lyckliga ägaren till en hemmabar, är kylskåpet i minibaren bara ett måste.

Du är mer än välkommen att utforska bland vårt breda utbud av olika minikylare, för att hitta rätt lösning för dig.

Njut av!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna