Barmåtter - Håll bar rent och snyggt med en matta till disk

Det finns många bra anledningar att skaffa en bardisk för sin bar. Det är svårt att undvika spill här och där i en bar. Detta gäller både i en kommersiell bar eller om du ska servera cocktails i din hemmabar. Med en fin bardisk kan du undvika de värsta fettfläckarna från cocktailglas och liknande. Samtidigt kan dina barmattor bidra till att skapa en specifik känsla i din bar. Läs mer om det här

Loading...
Sätt stigande sortering
Page
 1. Bardiskmatta 30x45 - Deluxe Svart Gummi BTBL3625 by Beaumont color Svart
  Bardiskmatta 30x45 - Deluxe Svart Gummi
  225,00 SEK
 2. Bordsmatta Mini 15x30 BTBL3629 by Beaumont color Svart
  Bordsmatta Mini 15x30
  135,00 SEK
 3. Glasunderlägg - Svart 34x34cm BTBL3915B by Beaumont color Svart
  Glasunderlägg - Svart 34x34cm
  105,00 SEK
 4. Bardiskmatta 8x58 BTBL3620 by Beaumont color Svart
  Bardiskmatta 8x58
  145,00 SEK
 5. Dörrmatta av gummi 60x40 cm 4030191 by NON BRAND color Svart
  Dörrmatta av gummi 60x40 cm
  73,75 SEK
 6. Anti-Slip var tvungen att gå till 35 cm mark BTBL3652 by Beaumont color Svart
  Anti-Slip var tvungen att gå till 35 cm mark
  65,00 SEK
 7. Stångmatta 8x58- Deluxe svart gummi med stålram BTBL3626 by Beaumont color Svart
  Stångmatta 8x58- Deluxe svart gummi med stålram
  191,25 SEK
 8. Hyllfoder - Transparent - 61cm x 5m BTBL3556 by Beaumont color Svart
  Hyllfoder - Transparent - 61cm x 5m
  409,00 SEK
 9. Hyllfoder - Svart - 61cm x 10m BTBL3685BLK by Beaumont color Svart
  Hyllfoder - Svart - 61cm x 10m
  655,00 SEK
 10. Glasmatta - 205mm x 305mm BTBLB14 by Beaumont color Svart
  Glasmatta - 205mm x 305mm
  65,00 SEK
 11. Gummibottenmatta BTBL3684 by Beaumont color Svart
  Gummibottenmatta
  485,00 SEK
 12. Captain Morgan Wetstop Barklättrare 16423DS by BARLIFE color Svart
  Captain Morgan Wetstop Barklättrare
  368,75 SEK
 13. Hyllfoder - Transparent - 61cm x 10m BTBL3685CL by Beaumont color Svart
  Hyllfoder - Transparent - 61cm x 10m
  819,00 SEK
 14. Guinness Wetstop Barklöpare 5717 by BARLIFE color Svart
  Guinness Wetstop Barklöpare
  498,75 SEK
 15. 13%
  Bardiskmatta Brewdog Punk IPA 100973 by Brewdog color Svart
  Bardiskmatta Brewdog Punk IPA
  Special Price 158,00 SEK Regular Price 182,50 SEK
 16. Corona Wetstop Barklöpare 21039DS by BARLIFE color Svart
  Corona Wetstop Barklöpare
  575,00 SEK
 17. Jim Beam Wetstop Barklöpare 6292 by BARLIFE color Svart
  Jim Beam Wetstop Barklöpare
  498,75 SEK
 18. Stångmatta 8x58 med träram BTBL3630 by Beaumont color Svart
  Stångmatta 8x58 med träram
  137,50 SEK
 19. Brewdog Matta 80390 by Brewdog color Svart
  Brewdog Matta
  265,00 SEK
 20. Smirnoff Wetstop Barklöpare 6296DS by BARLIFE color Svart
  Smirnoff Wetstop Barklöpare
  368,75 SEK
Sätt stigande sortering
Page

Håll din bar ren och säker med rätt utrustning

Barmattor är en viktig del av varje bar, och det är svårt att undvika spill i en bar. Både i en professionell bar och i hemmabaren kan en snygg barmatta hjälpa till att hålla ytan på bardisken ren och fri från spill. Dessutom kan barmattor också bidra till att skapa en viss look i din bar, eftersom de finns i olika storlekar, material, färger och mönster som kan matcha eller komplettera barinredningen.

Barmattor är också en viktig säkerhetsfunktion i baren, eftersom de hjälper till att minska risken för att halka och falla på en glatt yta. Därför är det viktigt att ha barmattor på bardisken, särskilt om du har en upptagen bar med många gäster.

Barmattor finns i olika storlekar och material beroende på dina behov. Vissa är gjorda av gummi eller silikon, medan andra är gjorda av mjukare material för att absorbera spill. De flesta barmattor är också lätta att rengöra och tål upprepade diskningar. Det är en bra idé att ha flera barmattor så att du alltid kan byta ut dem om de blir smutsiga eller slitna.

Förutom deras praktiska syfte kan barmattor också vara ett dekorativt tillägg till bardisken. Många barmattor är designade med olika färger och mönster som kan matcha eller komplettera barinredningen. Det finns också specialdesignade barmattor för olika ändamål, som skål barmattor som är utformade för att hålla iskulor eller citrusfrukter. Det finns också barmattor med tryck av logotyper eller bilder som kan lägga till en personlig touch till bardisken.

När du väljer barmattor till din bar är det viktigt att överväga storleken och antalet barmattor du behöver. Det beror på storleken på din bardisk och hur upptagen din bar är. Du kan också överväga att välja barmattor i olika storlekar och material för att tillgodose olika behov.

Det är också en bra idé att välja barmattor som är lätta att rengöra och underhålla. De flesta barmattor kan rengöras med varmt vatten och tvål eller en mild rengöringsmedel. Det är viktigt att torka dem ordentligt för att undvika mögel eller bakterietillväxt. Dessutom kan det vara en bra idé att byta ut barmattorna regelbundet för att säkerställa att de alltid är rena och i gott skick.

Skydda din bardisk med en barmatta

Barmattor är en viktig del av bardisken eftersom de hjälper till att skydda ytan mot spill och repor. På Barlife.dk kan du hitta en barmatta som är perfekt för mindre områden på baren eller för hemmabaren.

Barmattan är tillverkad av ett mjukt gummi-material som är lätt att rengöra och tål upprepad diskning. Den har också en halkfri botten som hjälper till att minska risken för halkning och fall på en glatt yta.

Barmattor finns i olika storlekar och material beroende på dina behov. Vissa är tillverkade av gummi eller silikon medan andra är gjorda av mjukare material för att absorbera spill. De flesta barmattor är också lätta att rengöra och kan tåla upprepad diskning.

En elegant och praktisk tillbehör till bardisken

Barmatta med träram är en elegant och praktisk barmatta som är perfekt för att skydda din bardisk mot spill och repor. Den har en träram som ger en stilren och klassisk look som kan lägga till en extra dimension till din barinredning.

Barmattan är tillverkad av slitstarkt gummi som är lätt att rengöra och kan motstå upprepad diskning. Den är utformad för att absorbera spill så att det inte rinner ner på din bardisk och skapar fula fläckar och feta ringar från glas och flaskor.

Barmattan är också en viktig säkerhetsfunktion eftersom den hjälper till att minska risken för halkning och fall på en glatt yta. Den är utformad med en halkfri botten som håller den på plats och hindrar den från att glida runt på bordet.

Barmattan mäter cm vilket ger gott om utrymme att placera glas och flaskor på den. Det är en perfekt storlek för en bar som vill ha en stilren och funktionell barmatta som skyddar mot spill och ger en klassisk look.

Allt som allt är barmattan med träram en bra del av alla bardiskar och den kan hjälpa till att skydda ytan, minska risken för skador och till och med lägga till en elegant och stilren touch till bardisken. Den är lätt att rengöra och dess hållbara konstruktion säkerställer att den kommer att hålla i många år framöver.

Uppgradera din hemmabar med en

Glasunderlägg är en viktig del av alla barer och restauranger. De kan ge en elegant och professionell touch till baren samtidigt som de skyddar mot skador och slitage.

På Barlife.dk hittar du ett stort utbud av glasunderlägg och bardiskunderlägg i olika storlekar och material som passar till alla typer av barinredningar.

Glasunderlägg är också praktiska eftersom de är lätta att rengöra och underhålla. De kan torkas av med en fuktig trasa och träskydd kan appliceras regelbundet för att bevara deras naturliga skönhet och skydd.

Oavsett om du bygger din egen bar eller uppgraderar en befintlig bar kan en massiv träglasunderlägg vara ett fantastiskt sätt att lägga till en naturlig och rustik touch till din bar-miljö.

Halkfri bricka för säker servering

En serveringsbricka är en oumbärlig del av alla restaurangers och barers verktyg när det gäller servering av mat och dryck. Halkfri serveringsbricka från Barlife.dk är speciellt designad för att göra serveringen av mat och dryck säkrare och mer effektiv.

Brickan är tillverkad av högkvalitativ ABS-plast och har en diameter på 40 cm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att servera tallrikar, glas och flaskor. Den viktigaste funktionen hos denna bricka är dess halkfria yta, som säkerställer att serveringsföremålen förblir stabila under transporten.

Halkfri yta är särskilt viktig i hektiska barer och restauranger där det finns en hög risk för spill och olyckor. Med denna bricka kan du enkelt och säkert transportera mat och dryck från köket till borden eller från baren till gästerna utan att behöva oroa dig för spill eller skador.

Halkfri serveringsbricka är också utformad för att vara lätt att rengöra och underhålla. Brickan kan enkelt torkas av med en fuktig trasa och är tillräckligt robust för att tåla upprepade tvättar utan att förlora sin halkfria yta.

Brickan har också en praktisk integrerad handtag som gör det enkelt att bära och transportera, även när den är full med serveringsföremål. Halkfri serveringsbricka är en idealisk lösning för barer, restauranger, caféer eller var som helst där det finns behov av säker och effektiv servering av mat och dryck.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.5
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna