Lagring & flaskor

Hitta allt att barindretning

bara härom du måste ha dekorerat din bar eller hem bar, då är du på rätt plats. Vi har allt som krävs för att skapa den perfekta bar. Vi har från barskilte, flaskhållare, vinkyl och mycket mer. Du kan inspireras i vårt breda sortiment, eller hitta en specifik produkt genom att använda sökfunktionen. Vill du veta mer om några av våra produkter, klicka här

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Loading...

Håll koll på flaskorna

med flaskhållare om du behöver köra en bar, eller om du har ett stort hem bar, måste det finnas kontroll på spritflaskor. Det kan snabbt bli rörigt och inte minst se rörigt om flaskorna inte stå eller hänga i fasta anslutningspunkter. En flaskhållare är perfekt för att hålla koll på dina spritflaskor. Vi har flera olika modeller, som varierar i antal och storlek flaska. Det är möjligt att få en flaskhållare som kan ha upp till åtta ordinarie flaskor. En flaskhållare kan både tillgängligt som väggmonterad eller stativ modell. Det beror helt på vad som bäst passar din bar. Har du stora flaskor, har vi till exempel även en flaskhållare som kan hålla en flaska på hela 4,5L. En droppskål är en bra idé att ha flaskorna och på stången. En droppbrickan samlar de värsta droppar och spill. Fördelen med en droppskål är att de lätt kan rengöras i opvaskemaskinen.

Server alltid kyla vin och champagne,

håll vin eller champagne kallt så är en vinkyl precis vad du behöver. Du kan helt enkelt inte kan gå ner till kölen. De flesta av våra vin kylare är gjorda för att ha en flaska, och båda finns med eller utan villkor. En vinkyl med stativ är bra eftersom det inte sker på bordet, men flaskan är fortfarande i en bra höjd. Om du behöver en vinkyl för uteservering där flaskan kan komma att stå i solen, är det en bra idé att välja en dubbelväggig vinkyl. Luftrummet mellan de två skikten, skapar en termisk effekt som håller det vin kall under en lång tid. En champagnekylare är idealisk när man ska delges de dyra dropparna. Vårt urval är enorm, och du kan säkert hitta en chamapagnekøler som har rätt utseende och låta honom få rätt antal flaskor. Den största champagnekylare vi kan ta emot cirka 8 flaskor.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.0
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna