trädgårds

Trädgårds Games är perfekt för sommerhalvåretDet få människor som inte njuta av en god gammaldags trädgård spel när temperaturen börjar stiga. När temperaturen stiger för sommaren är att ha henne har spel färdiga. Kung spel, krocket och tetherball är några av de mest populära spelen för trädgården. Vi har ett brett utbud av spel för trädgården, som alla kan hjälpa till att göra sommaren i trädgården roliga och festliga. Läs mer här
Loading...
Sätt fallande sortering
Page
 1. DARTPILE A 3 STK. 3 X 18 GR. 8002577
  DARTPILE A 3 STK. 3 X 18 GR.
 2. KROCKETSPIL 90 CM 4 PERS 8002540
  KROCKETSPIL 90 CM 4 PERS
  283,00 kr
 3. MIKADO I TRÆÆSKE 4080139
  MIKADO I TRÆÆSKE
  70,00 kr
 4. SPIL FIRE PÅ STRIBE STR. 21 X 12 X 3,8 CM 4080136
  SPIL FIRE PÅ STRIBE STR. 21 X 12 X 3,8 CM
  70,00 kr
 5. 53%
  SALE
  SPILLEKORT LILLEBROR ASS 4080152
  SPILLEKORT LILLEBROR ASS
  Special Price 33,00 kr Regular Price 70,00 kr
 6. TRÆSPIL 6 X LUDO OG 6 X SKAK STR. 20 X 20 CM. 4080155
  TRÆSPIL 6 X LUDO OG 6 X SKAK STR. 20 X 20 CM.
  141,00 kr
 7. SPILLEKORT 2 PK. 4080161
  SPILLEKORT 2 PK.
 8. TERNINGER Á 6 STK. CREME 4080160
  TERNINGER Á 6 STK. CREME
Sätt fallande sortering
Page
Trädgård spel i varmenHar till en bra trädgård, eller kanske en grön gemensamt område nära sin lägenhet, är trädgården en säker hit. Det finns massor av olika spel, men gemensamt för dem alla är att de skapar alltid hög anda. Om du inte är ägare av en stor trädgård, var inte ledsen. De flesta spel som tetherball, kungliga spel och krocket spel kan spelas utan mycket utrymme. Men krocket, det är bara om att vara lite fantasifull med fältet. Trädgård spel är perfekt om det bör finnas en festlig stämning igång. Praktiskt taget alla spel för trädgården, kan göras till dricka spel. Reglerna måste även tänka på. I tetherball bör en missad stroke kosta en klunk. Tether är perfekt som turneringsspel, om du har fler vänner på besøg.Yatzy ha pilen riktig klassiker i spelet Yahtzee. Vanligtvis en Yahtzee spel som spelas runt ett soffbord, men det behöver inte vara. Nu kan du spela för det på ett helt annat sätt. Yahtzee är nu en stor fråga som en trädgård insats. Det kan bli föremål för många timmars underhållning. En av de många bra saker om Yahtzee är att det finns ingen gräns för hur många kan delta. Om du köper Yahtzee som har spel, får du en smart, svart väska, så det ernemt att hålla reda på tärningarna. Bärväskan är utrustad med lufthål så tärningen kan bli av med fukt. Det händer att tärningarna kommer att bli lite blöt med dagg eller regn, så det är trevligt att de kan lägga undan utan att fläckas av fugtskader.Kroketspil till havenMan ofta hör folk säga att de helt har glömt hur man spelar krocket. Det måste ändras på krocket är ett roligt spel för trädgården. När du får en krocketklubba i händerna, och komma igång med en omgång krocket, då det kommer av sig självt. Man kan säga att det är lite som att cykla. Beroende på hur väl underlaget är, kan det finnas många roliga tillfälligheter inblandade. Croquet är ett spel som alla kan bidra så nivå behöver inte vara så hög. Har du en fest, är krocket en kul funktion på kvällen, och det kan snabbt bli en dricka spel. Det kan till exempel införas regler om missade grindar eller kan spelas i team där laget som förlorar, bottnarna en øl.Kongespil är en kunglig avfall är sällsynt att det finns nya klassiker inklusive trädgård spel. För det mesta är det samma spel som folk väljer att spela i trädgården. Ett av spelen, men har funnit sin väg in i danska hjärtan är den kungliga spelet. Kong spel kallas också Viking spelet. Den går i all sin enkelhet att du måste slå ner det andra lagets træbrikker. Managed vinna spelet. Det finns skillnader i hur stora bitar av en Vikings spel, och därför kan det vara svårt att slå den sista. Detta leder ofta till en desperata finish. Kong spel eller Viking spel kan snabbt utvecklas till en klassiker bland dina vänner.
trädgårds priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa trädgårds hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna