Pageant - hitta alla dricka spel som sträcker sig från öl bong för skott spel

Här hittar du de bästa spelen måste sätta partiet är anten en säker vinnare. Vi har samlat en rad olika spel, som passar perfekt fest. Förutom festtåg, så hittar du också ett stort sortiment av olika trädgårdsspel. Det finns en hel del klassiker som kung spel, tetherball och krocket. Vi uppdaterar kontinuerligt med nya spel, så att du kan vara säker på att du alltid de senaste spelen till festen eller trädgården, här på Barlife. Läs om spel här
Loading...
Sätt fallande sortering
Page
 1. Beer pool pong 142
  Beer pool pong
  497,00 kr
 2. Beer Pong sæt - 24 red cups, 3 bolde 165
  Beer Pong sæt - 24 red cups, 3 bolde
  411,00 kr
 3. Beer pong bolde - 6 stk. hvide 200
  Beer pong bolde - 6 stk. hvide
  141,00 kr
 4. Beer pong bord - Audio 104
  Beer pong bord - Audio
  1 992,00 kr
 5. Beer Pong luftmadras - Neon BP181
  Beer Pong luftmadras - Neon
  782,00 kr
 6. Øl Pong bordet - Logo Design Tabel - Silverline 101
  Øl Pong bordet - Logo Design Tabel - Silverline
  2 134,00 kr
 7. BEER PONG GAME 14 SHOTGLAS 60 ML + 2 BOLDE 4080175
  BEER PONG GAME 14 SHOTGLAS 60 ML + 2 BOLDE
  70,00 kr
 8. DARTPILE A 3 STK. 3 X 18 GR. 8002577
  DARTPILE A 3 STK. 3 X 18 GR.
 9. KROCKETSPIL 90 CM 4 PERS 8002540
  KROCKETSPIL 90 CM 4 PERS
  283,00 kr
Sätt fallande sortering
Page
Ställ in tiden på sommaren med havespilNår det är bra väder, är det att komma ut och njuta av det. Om du håller trädgårdsfest, eller har bjudit in vänner över för att ha roligt, rökning stämningen är alltid på topp med en trädgård spel. Trädgård spel finns i många olika smaker, så det är verkligen en som passar dig. Några av de mest populära trädgårds spel krocket, kungliga spel och stege golf. Croquet har varit att främja i många år, och har varit en fixtur för olika trädgårdsfester. Under de senaste åren, särskilt kung spel blivit mycket populärt. Detta beror på att det kan finnas många samtidigt och det tilltalar alla åldrar. Kong spelet handlar om att kasta träklossar och slå ner de motsatta block inom ett block i mitten av kursen måste föras. En av de senaste trenderna är ökningen av golf. Ladder Golf är på väg att kasta två sammanhang bollen runt de tre horisontella staplar. Det låter enkelt, men stege golf kan vara ganska krävande. Beer pong är kungen av spel festerDer finns många olika spel som fungerar bra för fester. Beer pong kan sägas vara kungen av detta spel. Vill du spela beer pong på nästa fest, då har vi den utrustning du behöver. I sortimentet ingår exempelvis en riktig öl pong tabell som har det officiella målet. En öl pong bord kan vikas när den inte används. Det är smart, eftersom det inte tar upp mycket. Har du fortfarande ingen plats för en öl pong bord, är det möjligt att köpa en matta som du kan sätta på din matbordet eller köksö. De finns i flera versioner, vilket bidrar till att krydda din fest. Vänd Cup och olika tärningsspel är också klassiker till partiet. Vi har både plastmuggar och massor av tärningarna och rafflebægere så att du kan spela dessa spel för nästa fest.
spel priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa spel hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna