Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
Diverse til baren - Alt fra barmåtter til baropsats, her finder du alt til din bar eller hjemmebar.
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

Diverse til baren

Under förutsättning att bar

På Barlife webbplats hittar du en mängd olika saker till din bar, din restaurang eller hemma. Förutom det vanliga och rsquo; gemensam & rsquo; Produkter kan också hitta diverse till baren , som kan vara något som inte nödvändigtvis passar in i en kategori eftersom det har mer unika saker.

Från LED ljustavlor

Kategorin diverse till baren, som ligger på Barlife webbplats är en kategori där du kan hitta många intressanta fynd. Här hittar du saker som du inte nödvändigtvis vet att ni letade efter, men du kommer att vara glad över att existera när du ser dem. För diverse till baren är platsen där du kan shoppa loss när du har en bar som du vill göra något speciellt eller när du behöver en fest, som måste vara inte bara den klassiska parti som alla håller normalt.

Låt det lysa!

En av de saker som du kan hitta i denna diverse kategori baren VIP med LED-ljus, vilket är en sak som du kan använda om du vill tända en flaska från barsortiment upp. Bland annat kan du få det här objektet i grönt och det kommer att se super cool off om du bara & eacute; n dina flaskor placerar detta lysting från diverse till bar kategori. Alternativt kan du också välja att använda denna artikel på alla dina flaskor, vilket kommer att ge en ännu mer fräsch uttryck och det kommer att vara något som alla märker. Det är inte bara i färgen grön, du hittar den här VIP ljus på Barlife hemsida, för du hittar samma sak i både rosa och blått. Det kan se riktigt roligt att köpa en av varje och sedan lägga upp dem bredvid varandra, eller kanske något förskjuten. Det kommer att göra folk märke till dem och komma i baren och kanske får lust att dricka exakt flaskorna när du står där.  


Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida

Se till att människor har ingång

När du handlar lös i skiftande till baren på Barlife kommer också att upptäcka en entréarmband vilket är uppenbart att köpa om du har en fest och inte vill obehöriga att komma in i partiet. Detta armband betyder att du vet exakt vem som kommer in för din fest och det skapar både trygghet och en trygghet för dig och dina gäster. Du kan köpa många av de en gång så att du kan hålla en stor fest och se till att endast personer som står på gästlistan kommer in. För i ett paket att köpa för 1000. på en gång så att du har många gäster. För när du ändå håller ett parti finns det ingen anledning att göra det halvvägs.

När glasen inte kommer att flytta

Under den här fliken skiftande till baren hittar du också barmåtter som är en form av barværktøj som är ett måste i varje bar. Du kan till exempel köpa avlånga matta under olika för bar kategori. Denna matta kan använda för att sätta ditt glas på toppen så att de inte kommer att gå vidare när du sätter dem där. Denna barmåtte är svart och därför inte kommer att stå mycket uppmärksamhet ut när du står på bar, vilket förmodligen också är svart. Du kan också få en betydligt större barmåtte när du tittar på olika till baren sida och denna matta är speciellt utformad för att du kan ha det bakom baren så att den kan användas av dig själv och dina anställda när att stå flaskor och glas företag, som inte får glida runt.