Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
Möbler - Barindretning
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

Möbler

Möbler

På denna hemsida Barlife du kan hitta lite kul Möbler som kommer att ta väl hand om din bar på grund av deras bartema.

I en bar är möbler krävs

När människor börjar att ordna en bar eller ett café & eacute; händer ofta att i stället sluta som alla andra liknande ställen. Det är synd eftersom det är viktigt att skilja sig från de andra konkurrenterna. Ett sätt bland annat att sticka ut är att hitta några möbler, som är lite annorlunda och att människor kommer att minnas. Så snart människor minns dig för något speciellt det är större sannolikhet att de kommer att komma igen nästa gång nästa gång de går ut och ta en öl eller en stor del av nachos.  

Sitt på pluggen

Vi är glada att kunna erbjuda våra kunder en del möbler som de flesta människor inte har sett förut. Faktum är att vi har en hel rad av möbler i serien och rsquo; Giant svamp och rsquo;. Som namnet antyder, känne dessa möbler att de exakt liknar champagnekorkar, vilket naturligtvis passar perfekt in i brottet mättnad. Med denna möbler du inte behöver en champagnekylare , eftersom det uppenbarligen finns ingen riktig trängsel  

Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
per sida

En mångsidig serie

I denna serie kan du både hitta möbler som finns bord och stolar är, och de liknar vid första anblicken. Det sätt på vilket de skiljer sig dock veta att dessa möbler har olika underlag. Tabellen kännetecknas av att vara platt, så att man kan ha glass står på bordet och inte falla av. Och dessutom kan du hitta en stol som ser mer ut som en pall. Och det ser ut ännu mer av en svamp. Orsaken är att det har en kurva där du sitter. Och det gör faktiskt inte något när man sitter så det kan kännas ganska trevligt att denna krökning av stolen. Och den mest uppenbara dricka när du använder dessa möbler är naturligtvis champagne, sedan hitta redan champagneglas ut och bjuda in gäster och vänner till champagne.