Köp vinställ eller vin rack på nätet - Se vårt utsökta sortiment här

Vin innehavaren eller vinreolHos Barlife erbjuder vi en utsökt sortiment av vackra vinholdere och vinställ. Det är om du behöver en vacker vinställ för att visa en handfull viner eller ett praktiskt vinställ med gott om plats. I vårt sortiment hittar du vinställ i verklig storlek, men också mycket populär modulbaserade modeller. Med dem kan du få din vinställ i önskad storlek. Hitta din nya vinställ i vårt breda utbud. Läs mer här
Sätt fallande sortering
Page
 1. Traditionelle Træ Vin Reol - Sort Ash 12 flasker DS17872
  Traditionelle Træ Vin Reol - Sort Ash 12 flasker
  426,00 kr
 2. Traditionelle Træ Vin Reol - Mørk Eg 16 flasker DS6809
  Traditionelle Træ Vin Reol - Mørk Eg 16 flasker
  639,00 kr
 3. Traditionelle Træ Vin Reol - Mørk Eg 12 flasker TWC / 12AR
  Traditionelle Træ Vin Reol - Mørk Eg 12 flasker
  426,00 kr
 4. Traditionelle Træ Vin Reol - Mørk Eg 42 flasker C743
  Traditionelle Træ Vin Reol - Mørk Eg 42 flasker
  1 493,00 kr
 5. Vinreol NOOK Vin Rack- 6 fl. 24978
  Vinreol NOOK Vin Rack- 6 fl.
  354,00 kr
 6. VINREOL TIL VÆG 8 FLASKER ST58249
  VINREOL TIL VÆG 8 FLASKER
  568,00 kr
 7. Væghængt vinholder 13227
  Væghængt vinholder
  426,00 kr
 8. Vinholder til 9 - roterende 1136
  Vinholder til 9 - roterende
  326,00 kr
 9. Vinflaske stander m/ tavle 13298
  Vinflaske stander m/ tavle
  1 422,00 kr
 10. Vinflaske stander /m talve 13343
  Vinflaske stander /m talve
  497,00 kr
Sätt fallande sortering
Page
Håll koll på vin med en vinreolVin är mycket populärt i Danmark, och det är inte ovanligt att människor vill ha några flaskor i lager. Med våra många vackra vinholdere och vinställ, gör det möjligt att lagra dina flaskor vackra och praktiska Vårt sortiment omfattar väggmonterad smarta innehavare, används ofta för en handfull vinflaskor. Förutom de väggmonterade modeller, erbjuder vi även vinställ av mer praktiska slag. Här handlar det om att ha utrymme för många flaskor utan bulk. Har du en restaurang eller bar där du vill visa ett urval av dina vinflaskor istället vinflaska står vad du behöver. Dessa finns för 1 eller 3 flaskor. För piedestaler och har en liten svart tavla där du skriver om vin, så att de presenteras i en fin måde.Vinreol till få eller många flaskor även om du bara hålla ett par flaskor vin, så det är viktigt att de förvaras på rätt sätt. Vinflaskor bör helst ligga ner, så att korken vidrör vinet. Detta görs för att säkerställa att korken inte blir uttorkad. Korken torkas ut inte kommer att läcka ut kontakten och att syre kommer att tränga ner till vinet. Oxidera ett vin som förfaller mycket snabbt och det upptäcks tyvärr typiskt först när vinet öppnas. Ett vin som har syre, kommer ofta att vara odrickbart. Med en vinställ är du säker på att dina flaskor är i rätt läge. Medan allt vinreolerne som vi säljer, byggt fast så att de kan hålla ett visst antal flaskor. Se upp för "gör-det-själv" lösningar. Det kan vara dyrt spelet när en vinställ falla ner. I vårt sortiment hittar du vinställ som kan ha 9-50 flaskor. Placera vinställ korrektDet är förvisso ingen roll var du placerar din vinställ. Det finns ett antal viktiga faktorer som du bör vara medveten om när vinopbevaring. Vinet ska ligga ner och sedan placera dem i en sval och mörk plats. Fukt kan också ha en viktig roll, men i Danmark bör inte tänka så mycket om det. Här har vi en ganska stabil och rimlig luftfuktighet. När du sätter ett vinställ upp, så har fönster och solljus i åtanke. Solljus och UV-strålar kan försämra åldrandeprocessen av vinet. Har du ett vin rack som hänger på väggen i köket i matsalen, så att inte hänga dyra flaskor i den. Många viner är redo att dricka, och det finns inget i den här typen av vin är relaterad marknadsföring i 1-2 år. Har du inte en sval mörk källare för vinställ, sedan en vinkyl en bra alternativ.Vinkøleskab hittar du här.
Vinholdere och bokhyllor priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa Vinholdere och bokhyllor hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna