Möbel och interiör

Möbler och inredning för din barInteriøret i baren är att skapa rätt atmosfär. I denna kategori hittar du alla typer av møber och inredningsprodukter till baren. Vi har allt från lampor, barskilte och vinställ, så din bar båda är attraktivt och praktiskt. Vi distribuerar de flesta stora märken, men det ingår även kvalitetsprodukter från flera special varumärken. Du kan hitta unika produkter från oss. Läs mer och inspireras här
Loading...
Sätt fallande sortering
Page
 1. Pedalbakke, Sienna - stålplade (4l) 2607
  Pedalbakke, Sienna - stålplade (4l)
  354,00 kr
 2. 50%
  SALE
  BLOKLYS T/BATTERI STR.7 X13 CM HVID M/TIMER 3005115
  BLOKLYS T/BATTERI STR.7 X13 CM HVID M/TIMER
  Special Price 21,00 kr Regular Price 43,00 kr
 3. BLOKLYS LED 7,5 X 15 CM GRÅ M/SVING FLAME 3005127
  BLOKLYS LED 7,5 X 15 CM GRÅ M/SVING FLAME
  85,00 kr
 4. BLOKLYS LED 7,5 X 15 CM HVID M/SVING FLAME 3005117
  BLOKLYS LED 7,5 X 15 CM HVID M/SVING FLAME
  98,00 kr
 5. 40%
  SALE
  FYRFADSLYS 2 STK. M/BATT 3005100
  FYRFADSLYS 2 STK. M/BATT
  Special Price 21,00 kr Regular Price 36,00 kr
 6. VASE GLAS - CYLINDERFORMET 5002624
  VASE GLAS - CYLINDERFORMET
 7. PineApple Medium Pendel Dia 45 cm - mørk grøn DL6242
  PineApple Medium Pendel Dia 45 cm - mørk grøn
  3 557,00 kr
 8. PineApple Medium Pendel Dia 45 cm - mørk rød DL6243
  PineApple Medium Pendel Dia 45 cm - mørk rød
  3 557,00 kr
Sätt fallande sortering
Page
Håll vinet ordentligt med en vinreolOm du har många eller några flaskor vin, så det är viktigt att de förvaras på rätt sätt. Har du många flaskor så att de kan också snabbt få fylla. Med en vinställ, är det möjligt att lagra sina viner korrekt, så att korken inte torkar ut. Flera av våra vinställ tar liten plats, men är uppbyggd så att de kan staplas eller placeras längs sidorna från varandra. Har du en smal hörn eller garderob, är det möjligt att stapla vinreolerne, vilket ger dig gott om utrymme för ditt vin. En av de viktigaste på en vinställ är styrkan i strukturen. Du kan vara säker på att en vinställ i vårt sortiment, är excellens. Placeringen av din vinställ är viktigt när det gäller temperatur och solljus, så se till att placera den på rätt sätt så att ditt vin är inte dåligt. Uppgradera baren med barskilte och lysestagerMan hitta dem i nästan alla kommersiella barer, och det är inte utan anledning. Barskilte bidrar till att skapa rätt uttryck i en bar. Vi har ett stort urval, så du kan vara säker på att hitta en som passar stilen på din bar. Barskilte kan också ha en praktisk funktion. Vi har flera olika barskilte eller paneler, som kan skrivas i krita på. På så sätt kan du berätta om dagens drink eller fynd. När stången måste dekoreras, är belysningen en viktig del. Belysningen bidrar till att skapa rätt stämning. För att skapa extra komfort är det alltid ett bra val att använda ljusstakar. Vi ljusstakar i olika storlekar och varianter, så att du enkelt kan hitta en som passar dig. Våra ljusstakar är konstruerade för rätt ljus, men du är mer artificiellt ljus, då vi naturligtvis också de i lager. Lampor för utomhusbruk service bar och belysningen är, som beskrivits ovan, viktigt i en bar. Det bidrar till att skapa en god stämning. I tillägg finns ljusstakar och barskilte, har vi också ett stort urval av lampor. Detta gäller både inomhus och utomhus lampor. Har uteservering i restaurangen, baren eller i trädgården hemma privat, så är det också viktigt med en mysig och bra belysning. Vi har flera olika strängar av ljus och ledningar med lampor på, som kan sättas upp. Utanför det kan vara svårt med levande ljus, och därför har vi ett stort urval av vind säkerställa ljusstakar. Dessutom finns det många olika artificiellt ljus. Artificiellt ljus använder batterier, och många har en mycket levande ljus. Har du upp ljus, är det möjligt att välja artificiellt ljus med sol. De visas automatiskt på dagen, och kan lätt hålla en hel kväll.
Möbel och interiör priserna är alltid låga på Bar-life.se
Att köpa Möbel och interiör hos Bar-life är alltid enkelt och enkelt eftersom du hittar de bästa priserna, varumärkena, prisklasserna, kundbetyg, specialerbjudanden och kundfördelar. Vi har snabb leverans.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna