Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
Lampor - Barindretning
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

Lampor

Lampor

En av de saker som har mest att säga vid bedömningen av om ditt hus är mysigt är hur ljuset är. Så det innebär att ljus , som du har i ditt hus har mycket att säga om kvalitet och hemtrevnad.

Lamporna är ljus

Det finns alltid många olika faktorer som du måste göra sig när man står inför en situation där du behöver ljus i kabinen. För lampor som du väljer att köpa kommer att ha stor betydelse för hur belysningen i ditt hem är. Oavsett belysning du väljer att köpa, kommer du troligen hitta dem här på Barlife sedan. Detta beror på att vi har ett så brett spektrum av olika lampor som du nästan inte kan gå fel genom att titta på vår hemsida. Detta beror på att vi båda har lampor som är bra för taket till golvet till väggen och mitten.

Hitta en fin hänge

En av de typer av lampor som du hittar hos oss är den klassiska hängande. Dessa lampor är ofta annorlunda än den mycket klassiska bordslampor , som uttrycks mycket tydligt uttryckt när man ser hur de två typerna av lampor sätts upp. Detta beror på förhållandet att bordslampor kännetecknas genom att stå på ett bord eller någon annan yta. Och då ljuset som dessa lampor ger ut, mest bara lysa upp på plan eller tabellen på vilken lampan är inställd. Detta innebär alltså inte exakt bordslampa till mycket smartaste lampan om du letar efter något som skulle lysa hela stugan upp.  

Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida
För är det bara mycket sällan att en bordslampa skulle vara så här. Men ett hänge i gengäld kan lätt tända ett större område upp. Det kommer naturligtvis att bero på vilken hängande frågan. För när det gäller lampor kan ofta vara svårt att generalisera om dem eftersom de är så olika att en del kan faktiskt inte jämföras även om de är i kategorin tillsammans. Ett hänge kännetecknas av att det inte är mycket stor och det alltid hänger i taket. Många av de kända designers, eftersom de flesta människor vet idag, har en gång gjort denna typ lampor, som många har upplevt stora framgångar. Det är fortfarande arvet från dessa lampor, som ni kan se i vår butik, eftersom det är mycket tydligt att många av lamporna på den typ av hängande inspirerades av mycket gamla designers.

På golvet kan också vara ljus

På Barlife kan vi stolt erbjuda dig några golvlampor, men några av dem som vi är extra stolta över den designad av våra ljus. Du kommer bland annat snabbt se att en lampa som vi har en hel del av det är den så kallade ananas lampa. När du ser det är ingen tvekan om varför det kallas just det, eftersom det har exakt samma form av en ananas med taggiga blad och långsträckt, rund form. Vi har också ett antal andra lampor, som liknar ananas lampa, men som är annorlunda. Här talar vi om illumin lampa, som också kännetecknas av sin taggiga blad, som nästan blir dessa lampor ser ut koner fler än lampor. Detta bidrar till att göra lamporna känns mycket träig, som i vissa fall förvärras eftersom dessa lampor har faktiskt en färg som var bara väldigt naturligt och påminner om något som man kan hitta i en skog.