Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
Flaskeholder - Flotte flaskeholder til din bar eller hjemmebar, stort udvalg af speed rails
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

Flaskeholder

Brett Flaskhållare

Om det är något som alltid är i en bar då det flaskor för utomstående flaskor, det finns inget att servrar och sedan finns det inte mycket roligt att säga om en bar. Och dessa flaskor kan naturligtvis inte bara stå över det utan struktur och just av den anledningen bör du alltid se till att ha en flaskhållare för att varje flaska har varit i hans bar.
< adress> När flaskorna ska hållas det finns många alternativ
När du står inför många flaskor hållas, så det finns många alternativ för hur man kan göra det. Bland annat kan du köpa en flaskhållare från Barlife, och om det är något du är intresserad av, det finns många att välja mellan. Bland annat har vi många kunder som köper en flaskhållare som kallas höghastighetståg. Denna typ av flaskhållare är en typ av hylla som kan ha olika längder beroende på hur många flaskor som du vill att det ska hålla. Och det är smart av denna typ av flaskhållare som kan hängas så att du kan välja exakt var på väggen som du vill hållaren och då kan du varje gång du vill ta en flaska bara vända och ta härifrån. Något smart du kan göra är att köpa flera av dessa speedrails så att du har fullständig kontroll över sina flaskor så att alla flaskor hålls på detta sätt på dessa hyllor. När du ändå håller på att placera många flaskor på många speedrails man har hängt upp du kan lika gärna göra dig själv en tjänst, att du placerar många flaskor i alfabetisk ordning så att du snabbt kan sjusse igenom där varje flaska är på denna hastighet järnväg. Det kommer också att göra ett intryck på gästerna när de kan se att du är så noga att du på flaskhållare ser till att det finns absolut ovanpå saker.  


Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida

Mount den på väggen

Om du tittar runt Barlife och letar efter en flaskhållare kommer också snabbt att märka att du kan köpa en väggmonterad flaskhållare som du kan hänga på väggen. I motsats till den tidigare nämnda höghastighetståg är den egenskap hos denna hållare att flaskorna är vända nedåt och kan inte tas bort från flaskhållaren. I stället kan du bara hälla direkt ur flaskan och du slipper vända flaskan runt och så vidare. Detta är också en bra form av lagring när det gäller dina flaskor.

Vinet måste också hållas

Ofta kan du möjligen tänka att du tänker i första hand av alkohol och likör när du tänker på en flaskhållare. Men om du har en bar kommer du naturligtvis också att du har många vinflaskor, som måste hållas och kan inte hållas på samma sätt som en spritflaska kan hållas. Därför är det nödvändigt att skaffa dig en flaskhållare som är speciellt utformad för bara vin och detta kan naturligtvis också vara på Barlife hemsida. Du kan bland annat hitta en vinställ, som inkvarterade och därför har fyra 'rum', där du kan placera dina vinflaskor. Detta vin rack kan både sätta på ett bord eller så kan du hänga upp beroende på vad du vill. Du kan också få en annan flaskhållare vin på Barlife: en väggmonterad vinställ. Denna flaskhållare kännetecknas av att man hänger upp och sedan hänga dig flaskor vin hållaren så att den 'fastnar' på varje sida. Det ser både vacker och är praktiskt när du snabbt behöver dra en flaska ut och snabbt se etiketten på vinet.