Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
Drinks dispensere til baren eller hjemmet - se udvalget
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

Drinks dispenser

Dispenser - n år drycker serveras i stil

De flesta av oss vet att drycker smakar bättre när serveras med stil. Och med våra automater som du kan se på vår webbplats, alla drycker som du väljer att tjäna smakar mycket bättre. Oavsett om du behöver en dryck dispenser hemma eller i baren eller café så vi har något för dig. Både stora och små automater automater kan hittas på vår hemsida. Samtidigt har vi automater för både öl och andra alkoholhaltiga drycker samt dispensrar för juice och andra icke-alkoholhaltiga drycker. Ja, det är bara fantasin som sätter gränserna. Som alltid, är alla våra produkter valda med stor omsorg, med fokus på hög kvalitet och användarvänlighet. Designs är toppmodern och vackra så att du kan alltid handla här, att veta att du kommer att få de bästa automater till lägsta pris. Och med våra 14-dagars returpolicy, du kan alltid leverera produkter tillbaka om någon anledning att ångra ditt köp.
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida

N år drycker tjänster bör v ära kul

För dem som vill tjäna drycker, öl och andra saker på ett roligt och annorlunda sätt kan vi erbjuda våra parti automater. Den vackra och praktiska drycker dispenser kan användas för olika tillfällen. Om ut till främja dina drycker på en fest eller ett café eller nattklubb kan du dra nytta av att använda denna dryck dispenser. Med en ryggsäck för dispenser och en hand kran, är det mycket bekvämt och lätt att arbeta med. Om du vill tjäna öl till fler människor i en något alternativt sätt potten använda vår öl torn eller vår öl dispenser med kylkammare. Med dessa, dina kamrater njuta av sin öl och beundra och avundas din portion.
Med våra många automater för drycker, kan du servera drycker, juicer och punsch, bland annat till parterna. Vi har automater i olika storlekar och former och därför vi förmodligen något som du letar efter. Vi Dispenser med en kapacitet på 5,6 liter och 6 liter. Dessutom ökade vi automater för större partier eller sammankomster av 8 liter och upp till 17,5 liter. Med denna dispenser kan hålla många gommar nöjda och törst av.
med den svala bensinpump dispenser är det säkert att du kommer att skjuta upp partiet som ultra cool design är inte något man ser varje dag. Med denna dispenser blir det ännu roligare att dricka, om det alls är möjligt.