Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
Barmåtter - Hold baren ren og pæn med en måtte til disken
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

Barmåtte

Stort urval av Barmåtter i plast och stål

Det finns många goda skäl för att få åtminstone & eacute; n. barmåtte till sin bar, så det är din tur att du Barlifes webbplats kan hitta en mängd olika barmåtter till bar < / adress>
undvika droppande och skjut
När du har en bar och måste tjäna olika drycker som du inte kan undvika att vara lite våt på baren. Detta kan göra att många av glaset, som du sätter på stången kommer att glida runt och som potentiellt kan sluta med ett glas såg rök på golvet och kanske du kommer att hamna att du måste köpa en annan dryck eftersom du kastade den andra ner. För att undvika detta kan du köpa en barmåtte bland annat funktionen som gör att glaset inte glider runt på baren. En barmåtte faktiskt görs av ett material som säkerställer att glaset inte kan glida omkring på en bar på alla som det är en extremt halkfritt material som är. En barmåtte är ett måste när det gäller att cocktailtillbehör i din bar. Detta beror på att drinkar är ofta tyngre i toppen, till exempel är fallet om du köper en martini eller cosmopolitan som de serveras i speciella cocktailglas , som har ett slags timglasform .
rundan och den långa
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per sida
På Barlife du kan bland annat hitta en rund barmåtte, kännetecknad av att den har några korta 'väggar' runt kanten. Detta innebär att glasögonen inte glider runt eftersom det är den icke-slip yta. Dessutom behöver de små väggarna i glasen inte välja på bordet eller ute på kanten. En mycket klassiskt barmåtte som vi förhandlar självklart också med Barlife är den långsträckta barmåtte. Detta beror på att det är uppenbart att ha stående på baren när en bar är just också är långsträckt, vilket innebär att det kan finnas en långsträckt barmåtte ovanpå skivan.

Om det droppas en barmåtte hjälp

Dessutom barmåtte är väl barværktøj när man vill undvika flaskor och glas glider runt, så är en barmåtte också bra att använda som en droppbricka. För det är helt omöjligt att undvika i en bar går till spillo. Speciellt precis där du placerar de läckra drinkar du tjänar, oavsett om det är i snapsglas, vinglas eller öl glas. Och sättet att se till att baren inte flödar in i vätskor spills från de många drycker som du serveras över disk är på väg att ta en droppskål. Och en droppbricka är bara något som du kan använda för att undvika detta. En droppbricka består mestadels av två komponenter, ett lock som är format som ett galler, och en botten. Du kan skilja dem från varandra när droppbrickan eller barmåtten, som på sätt och vis också är full och du kan tömma den och sätta tillbaka efteråt. Framför allt är det en smart idé att använda denna typ av droppskål under fatöl. För alla vet att alla som har varit bakom ett utkast till öl och har gett öl som spillts några liter öl på en sådan dag. Och tänk om allt detta öl bara gick vilse på bordet eller i baren, så det skulle flyta hela vägen! Istället handlar det om att få tag på några bra dropptråg som kan ta de överskridande droppar som du inte kan undvika droppar från fatöl dispenser, antingen om du måste ta bort skummet om systemet är tom öl eller om du tillfälligt tappa koncentrationen och spill.