Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
Askebæger - Dag til dag levering hos Barlife.dk
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

Askebæger

Askkopp i plast och porslin

Oavsett situation, är detta, du kommer alltid att vara mer intresserad av folk aska i en askkopp än askan någon annanstans.
< em> för en privat part måste askkopp på bordet
Om du står inför och måste hålla vissa privata parti du är naturligtvis mycket intresserade av denna plats ser riktigt efteråt, oavsett om det är din lägenhet eller en plats du hyr eller liknande. Och ett sätt kan du vara säker på att se ordentligt in är genom att se till att det finns åtminstone & eacute; t askkopp på festen. Ty det är, om det minimum är en askkopp, då du kommer att få nästa dag för att ta bort många av de luckor som annars skulle hamna flyter runt, om du bara har gjort en askkopp ut. För att hitta en askkopp på Barlife hemsida är mycket enkelt. Eftersom vi vet hur mycket det betyder att ha en askkopp varför vi går till stora ansträngningar för att ha ett val där man kraftigt kan se vad du kan få så att du kan välja precis askkoppen är bäst för dig.
baren måste vara en askkopp till
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per sida

En askkopp vid Barlife är klassiska

På den här sidan hittar du också en askkopp, om syftet skiljer sig från en privat fest. Det kan vara så att du äger en bar och i detta bar du sedan har en askkopp. Och kanske du inte ens den typen som röker, men man måste inse att det finns andra människor som röker och de kan inte sitta och rök utan en askkopp. Därför kan man lika gärna göra det räknas askkopp, som du sluta köpa. För när du är mycket fokuserade på hur utrustningen ser ut i ditt kök och hur utrustningen i bar, bör du också se till att det finns en askkopp som du kan använda. På denna hemsida kommer du att märka att vi har ett stort utbud av askkoppar, som skulle kunna kallas 'klassiska'. Den klassiska av en sådan askkopp är att det finns utrymme för tre cigaretter som kan ligga ner och vila när den inte används. Att ha en askkopp såg ut så länge att det fanns en askkopp så det finns något nästan nostalgisk om detta. Precis som det är viktigt att ha olika bar utrustning i baren, är det också viktigt att ha olika saker på borden när du tjäna något. Bland annat är det viktigt att se till att det finns en askkopp om så det är en plats som du kan röka. Med frigör folk att ringa dig och säger att de vill ha en askkopp, men i själva verket de verkligen vill är bara att röka en cigarett. Och därför kommer säkert att tas emot mycket väl, om du är mycket ägnas åt en askkopp ska kunna leva upp till det som en askkopp brukar träffas. Du kan hitta en askkopp på Barlife i två olika färger. En färg är bara den klassiska svarta, som kännetecknas av att ha en svart, glänsande färg. Det finns ett hål i mitten av askkoppen så att cigaretterna kan sättas häri efter rökning. Dessutom kan man också hitta en askkopp, som är silver, men också mycket lik den svarta askkopp. Den enda skillnaden är att denna askkopp tillverkad av rostfritt stål motsatt svart, glänsande keramik.