Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
Opbevaring & Flasker - Stort udvalg i Speedrail, Flaskeholder og Skænkeflasker
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

Barindretning

För bar

Att ha en bar kräver att du har många olika saker som måste lagras på ett strukturerat och trevligt sätt, vilket ställer höga krav på Storage

.

Praktisk är viktigt när det gäller lagring

Att behöva lagra sina grejer i baren är mycket viktigt eftersom du alltid har många olika saker som du inte vill ligga och flyta runt. Och ett sätt att se till att dessa saker inte liggande runt är genom att hitta någon lagring, vilket betyder bara att det kan föras ut ur vägen. När du väljer lagringsalternativ till sin bar är faktiskt lika viktigt att välja något bra, liksom att ha rätt cocktailtillbehör till sin bar. För på många sätt kan man säga att lagring är egentligen bara en del av detta tillbehör. En av de viktigaste är att tänka på när det gäller lagring är att det måste struktureras på ett sätt som i första hand kan du förstå. För om det är du, som dagligen måste stå i baren, är det uppenbarligen viktigt för dig i en bråkdels sekund kan minnas exakt hur olika saker är. För när det finns en törstig bar beskyddare inte går att du ska låta honom vänta. Så viktiga är att ha någon form av plan för hur man gör olika saker. När du arbetar med en barjob det ofta vara så att du tar av locket en stor del av lagringsutrymme du har så det är enklare och snabbare tillgång till de saker som finns i denna typ av lagring. Men när det finns så mycket tid att verksamheten till du kommer att ha många av de saker som undanstoppad och då är det inte att vara möjligt för dig att ta olika saker snabbt.

Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida

En rund lagring orsakar en röra

På Barlife du kan hitta många typer av lagring och naturligtvis kan du också hitta många former och färger och typer av lagring. En del av det vi har i Barlife är en cocktail skål med runda former. Det är rund och stora, och du kan på sätt och vis säga att det kan fungera som en mycket stor cocktailglas, som kan användas av många människor på en gång. Antingen kan du göra det, att du placerar några strån i skålen, eller så kan du välja att ställa några glas intill skål och sedan människor kan bara ta bort den läckra skål som du har hällt i. Det kan handla om både vara en god och fräsch sangria, eller en form av blandning av vad du just hade hemma. För när allt blir blandas i rätt form för lagring och så länge det är bra med isbitar, kommer det att bli en hit oavsett vad. Och en del frukt skivor och olika prydnadsföremål kommer alltid dekorera häri.

Med en dispenser kan folk även servrar

Om du måste stå för en stor händelse och du vet att du kommer att pressas att ta hand om alla gäster eftersom du inte kan tjäna dem samtidigt så att du kan ta en dispenser är en form av lagring som du kan köpa från Barlife. Bland annat kan du köpa en juicedispenser i en stor storlek, som också kan användas för andra syften än bara juice. Det unika med denna typ av lagring är att den har en kran så att människor kan gå och nitar i god drink du har hälls i automaten.