Öl taggar

Skydda baren med glas och ölstänger

På denna sida hittar du ölbarer, eller glasbarer som de också kallas, till din bar. Tillsammans har de funktionen att skydda din bar, eller åtminstone borden i din bar, från kondensatet som naturligt skapas genom att servera öl eller andra kalla drycker.

En nyupphälld fatöl placerad direkt på en yta utan en ölmugg emellan kan skada bordet och lämna några fula märken som man inte kan få bort igen. Speciellt bordsskivor, som är gjorda av trä, är extremt känsliga för detta problem, eftersom träytor verkligen suger in fukt och fukt i träet. Därför måste du antingen se till att torka hela tiden efter med en trasa, eller bara alltid ha ett stort lager med ölbitar som du kan servera ölen med. läs mer här

Loading...
Sätt stigande sortering
  1. Marmor ølbrik 6 stk. - sort ST70010  color Svart
    Marmor ølbrik 6 stk. - sort
    615,00 kr
Sätt stigande sortering

Den sista avslutningen

En sak folk ofta glömmer när de planerar att öppna en ny bar, oavsett om det är hemma eller professionellt, är glasbarer eller ölbarer som de också kallas. Chipet har två funktioner. förutom att det skyddar ytor från kondensen som frigörs från vätskan i glaset säger det också en del om baren du har.

Vackra glasbitar i läder

Som något nytt på hemsidan erbjuder vi, förutom de traditionella klistermärkta öletiketterna, även vackra glasetiketter i färgerna cognac, natur och brun. Dessa dekorerar speciellt i hemmet på ett snyggt glas- eller träbord, men kan även höja standarden på en bar eller en restaurang, där ett lite mer exklusivt utseende ska signaleras till gästerna.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 5.0
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna